Barça B

Barça B

Segona divisió A

L’operació sortida dona els fruits

Barça B. El filial blaugrana va certificar l’adeu del lateral Moi Delgado i va alliberant fitxes per a l’arribada d’un davanter, amb experiència en el futbol professional, per la setmana que ve

Després dels problemes que va tenir el Barça B en el mercat d’estiu, en què va ser incapaç de donar sortida a jugadors amb els quals no comptava, tot plegat ha canviat en el mercat d’hivern. Ahir, el conjunt blaugrana va confirmar la marxa del lateral esquerre Moi Delgado, amb qui el club no comptava des de l’estiu. S’afegeix a l’adeu d’Alfaro (Saragossa) i a la futura sortida de Santi Bueno al Peralada, que encara no s’ha concretat. Amb tot, el Barça B ha alliberat prou pes per incorporar dos jugadors (Rivera i Hongla) mentre prepara el terreny per a l’arribada d’un home atacant, la tercera petició de Gerard López pel gener.

Tot i això, encara està per resoldre la marxa de Samu Araujo (cedit, procedent del filial del Celta), que encara donaria al club més marge per inscriure jugadors tot i que no està previst que s’omplin totes les fitxes. “Per a qualsevol entrenador, l’ideal és comptar amb un grup de 22 o 23 jugadors i poder pujar jugadors procedents del juvenil”, va comentar recentment l’entrenador Gerard López. El Barça també té marge per a l’alta en la lliga de Kaptoum, ja recuperat d’una lesió de llarga durada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)