Primera divisió

El Girona fa tremolar el Wanda Metropolitano

1a divisió. L’equip gironí planta cara a l’Atlético de Madrid, empata el partit amb un gol de Portu i fins i tot genera ocasions per guanyar en el tram final de l’enfrontament (1-1)

El Girona ha sabut resistir, empatar el gol inicial de l’Atlético i fins i tot ha tingut opcions de guanyar en el seu partit al Wanda Metropolitano. El gol de Portu al segon temps ha permès igualar la diana de Griezmann, i amb el punt aconseguit, els gironins es consoliden en la zona tranquil·la de la classificació.

A diferència d’altres jornades, l’arrencada del Girona en la seva estrena al Wanda Metropolitano ha sigut discreta però al davant s’ha trobat un Atlético que portava la batuta del partit però tampoc aplicava en el seu joc ofensiu una gran intensitat. Enmig d’aquesta tranquil·litat, la millor ocasió l’ha tingut Correa quan ha guanyat l’esquena de la defensa i, sol davant de Bounou, l’ha intentat superar amb una vaselina que el porter gironí ha rebutjat amb una gran aturada (24’).

A l’equip de Pablo Machín li ha costat molt superar un rival molt ben col·locat en defensa però tampoc ha patit gaire al darrera durant els primers 45 minuts. De fet, el gol de l’Atlético ha arribat en una badada de la defensa que ha permès col·locar la pilota a l’esquena dels defensors, Bounou ha sortit lent a rebutjar i Diego Costa ha pogut assistir a Griezmann. L’estrella francesa ha marcat a porteria buida l’1-0 (34’). En el tram final de la primera part s’ha vist una bona versió del Girona i, Portu, en una acció en què no ha pogut rematar amb prou força ha tingut l’empat ben a prop.

La segona meitat ha començat amb el canvi per lesió de Bounou per Gorka a sota dels pals. Al terreny de joc s’ha mantingut la dinàmica del primer temps i en la parcel·la ofensiva s’ha vist ben poca cosa d’entrada. Pensant en la copa, Simeone ha canviat Diego Costa i Griezmann i la jugada li ha sortit malament davant d’un Girona que ha crescut amb el pas dels minuts.

La millora en el joc s’ha confirmat amb el gol de l’empat, quan Portu ha tornat a mostrar el seu oportunisme posant la bota enmig dels defenses i superant Oblak (72’).

Sense por

En l’últim quart, el Girona ha sigut clarament millor que l’Atlético i homes com Olunga, Borja o el mateix Portu han fet tremolar un Wanda Metropolitano sorprès pel caràcter dels gironins. Al final, els homes de Pablo Machín han sabut nedar i guardar la roba i el punt al camp de l’Atlético de Madrid deixa un regust molt bo en la plantilla del blan-i-vermella.