Barça B

Desafiament als factors

2a divisió A. El Barça B, amb la línia ofensiva en quadre i sense els seus puntals, Arnaiz i Aleñá, visita el complicat estadi del Tenerife amb la fita de sumar i apropar-se a la permanència

El Barça B va agafar ahir l’avió direcció Santa Cruz de Tenerife conscient que el seu principal argument per tornar amb els tres punts al sac és que el futbol és irracional. El conjunt que dirigeix Gerard López té tots els factors en contra. Està immers en una d’aquelles ratxes grises que es prolonguen en el temps i s’ha encallat lluny del Miniestadi, on no guanya des de la primera jornada. El Tenerife, a més, es manté invicte com a local. Si amb això no n’hi hagués prou, els dos futbolistes més desequilibrants de l’equip, Aleñá i Jose Arnaiz, no van viatjar. L’interior maresmenc, perquè està en dinàmica del primer equip, mentre que l’extrem manxec ha tingut problemes al pubis tota la setmana i és baixa. L’atac, amb tot, ha quedat molt minvat, ja que David Concha i Marc Cardona continuen lesionats. En aquest aspecte, la bona notícia per a Gerard és el fet que el mig Christian Rivera ja ha estat inscrit, ahir va viatjar i podria jugar si el tècnic en tingués necessitat. En tot cas, per fer front a tots aquests contratemps, el granollerí compta, com ja ha fet bona part de la temporada, amb joves del planter: “Recorrerem si cal un altre cop a jugadors juvenils, com ja hem fet últimament. Hi ha jugadors que truquen a la porta, com Miranda i Sergio Gómez, i si fa falta donar-los l’oportunitat no tindré cap problema.”

El club transmet calma

La derrota que el Barça B va encaixar el cap de setmana passat contra el Valladolid va deixar l’equip en una situació molt delicada, i la zona de permanència és ara a 5 punts. Tot i això, Gerard López va explicar en la prèvia d’ahir que al club hi ha calma: “Després del darrer partit al Miniestadi, els directius van baixar al vestidor i em van transmetre tranquil·litat i confiança, que sabien que seria difícil i que ens donen suport en tot.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)