Girona

Pablo Machín

Tècnic del Girona

“Aquest empat és de molt prestigi”

Com no podia ser d’una altra manera, Pablo Machín estava d’allò més satisfet amb l’empat d’ahir al camp de l’Atlético de Madrid. L’entrenador del Girona va voler destacar el gran treball del seu equip i el fet de no abaixar els braços quan el resultat era advers, mantenint la fe fins a assolir el gol de Portu (1-1). “El valor de l’empat és un punt com en qualsevol altre partit, però aquest és de molt més prestigi, perquè sumar al camp d’un dels millors equips de la lliga i del món és molt important per a nosaltres, primer per donar una bona imatge i després per corroborar-ho amb un punt. Hem entrat bé en el partit i tot i així hem anat de menys a més, hem mantingut la nostra personalitat i no hem deixat que en cap moment l’Atlético ens passés per sobre”, va començar explicant Machín, que al seu parer l’empat va ser el resultat més just pel que es va veure damunt del terreny de joc: “En la primera part ells han fet un gol i nosaltres també n’hem tingut un a prop amb l’ocasió de Portu. Després del descans necessitàvem aprofitar el nostre moment, sense tornar-nos bojos, ja que l’Atlético quan s’avança en el marcador és un equip molt perillós. Els nostres porters han complert quan els hem necessitat i això ens ha permès arribar amb vida al final i hem pogut aprofitar una de les ocasions. El partit s’ha tornat boig i no ens hem conformat, buscant el segon gol, però crec que l’empat és el resultat més just. Hem demostrat maduresa i que som competitius en tots els camps; solem marcar en gairebé totes les sortides. Fer gols a l’Atlético no és fàcil i nosaltres li n’hem marcat tres dels nou que ha encaixat, cosa que té molt de mèrit, i ara hem de continuar en la mateixa línia, sense relaxar-nos.”

Olunga i la taula

El tècnic de Gómara també va voler destacar la presència en l’onze titular d’Olunga, autor d’un hat-trick la setmana passada i que ahir va jugar els noranta minuts aprofitant l’absència del pitxitxi de l’equip, Cristhian Stuani. “Olunga es va guanyar el reconeixement de tota la lliga en la jornada passada marcant tres gols en molt pocs minuts. Avui teníem la baixa de Stuani i era clar que el que es mereixia jugar era Olunga, que ha complert perfectament contra dos dels millors centrals de la lliga. Crec que ho ha fet bastant bé”, va comentar Machín, que com és habitual va preferir fer una crida a la calma quan se li va preguntar sobre les aspiracions del Girona d’acabar entrant en zona europea: “Hem fet un altre petit pas per acostar-nos al nostre gran objectiu, la permanència, que seria un fet molt meritori per a un club com el Girona, ja que mantenir-se és molt complicat i les segones voltes se solen fer molt llargues. La situació en què ens trobem ens l’hem guanyat nosaltres, però només pensem a anar partit a partit, tal com va posar de moda el Cholo Simeone, ja que el nostre partit més important ara mateix és el pròxim contra el Màlaga, i després serà el següent. Està bé tenir tranquil·litat i que l’afició s’il·lusioni pel fet d’estar més a prop d’Europa que no pas del descens, però nosaltres el que hem de fer és primer assegurar la permanència i després ja es veurà on podem estar.”

Machín, que va confirmar que Bounou va haver de ser substituït en el descens després de rebre un cop en l’acció del gol local, també va fer referència al fet que Juanpe i Aday veiessin ahir la cinquena targeta groga de la temporada, que els farà ser baixa a Màlaga (dissabte, 18.30 h): “Teníem en compte el tema de les targetes, però sabíem que en un moment o altre els jugadors caurien, però sempre tenim la confiança que els que surtin ho faran bé. El més important és el punt que hem sumat, i pel que fa al tema col·lateral de les targetes és millor que en siguin dos que no pas més.”

SATISFET

“Hem mantingut la personalitat i no hem deixat que l’Atlético ens passés per sobre”

VISIÓ GENERAL

“L’empat és el més just. Hem arribat vius al final i n’hem aprofitat una”

CONFIANÇA

“Olunga ha complert molt bé contra dos dels millors centrals de la lliga”

MATEIX DISCURS

“Està bé tenir tranquil·litat i que l’afició s’il·lusioni, però l’objectiu és assolir la salvació”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)