futbol

3a divisió

L’Hospitalet fa la feina sense brillar

3a divisió. El conjunt riberenc va vèncer el Cerdanyola gràcies als gols de David García i Manzi i continuarà una jornada més en la segona posició

l’hospitalet 2 cerdanyola 0

L’HOSPITALET:Aliaga, Dani Fernández, Ñoño, Losada, Savall, David, Óscar García (Rodri, 83’), Imaz (Velillas, 74’), Canario, Manzi i Christian Alfonso (Ripoll, 66’).CERDANYOLA:Del Río, Pitu Plazuelo, Alberto, Javi González (Joel, 65’), Álex Alba, Rubén, Albert López, Juli, Toledo, Pau López (Dani Martí, 83’) i Montoro (Roger, 75’).GOLS:1-0 (40’) David García (40’), 2-0 (84’) Manzi.ÀRBITRE:Gòdia Solé.T.G.:als locals Christian Alfonso i Ñoño; i als visitants Javi González, Alberto, Pau López i Juli.T.V.:al local Velillas (85’), doble amonestació; i al visitant Álex Alba (78’), doble amonestació.PÚBLIC:uns 200 espectadors.

L’Hospitalet manté la segona posició després d’enllaçar contra el Cerdanyola el segon triomf consecutiu amb la llei del mínim esforç. En un partit sense gairebé ocasions, els riberencs van fer-ne prou amb l’aprofitament de les errades del rival per assegurar-se els tres punts. En el primer temps el conjunt visitant va fer molt poques concessions al quadre riberenc. La millor ocasió dels de casa, amb tot, va ser un un contra un de Christian Alfonso, que ahir debutava per tercera vegada amb la samarreta de la franja vermella, amb el porter Del Río (9’). El sentinella del Cerdanyola va resultar salvador. Llavors, quan tot semblava encaminat a un descans sense gols, en una errada el porter visitant va habilitar David García, que va enviar la pilota al fons de la porteria en el minut 40.

Després de la represa, ritme encara més lent de joc, per bé que el Cerdanyola mirava de guanyar metres amb el pas dels minuts. L’expulsió del visitant Álex Alba va exterminar les aspiracions dels de Toni Carrillo, que van veure com Manzi, en un contracop, va sentenciar el matx. Amb el 2-0, l’expulsió del local Velillas va enfosquir una victòria grisa de l’Hospitalet, que ja suma 41 punts.