Girona

Debuts amb nota

Grans escenaris. A 2a A, el Girona ja s’havia fet veure en les primeres visites a estadis com Balaídos, el Villamarín, El Sardinero, San Mamés i el Tartiere

Pendent de visitar encara el Camp Nou i el Santiago Bernabéu, el Wanda Metropolitano és l’estadi de més capacitat (67.703 seients) que ha trepitjat el Girona. Des que es va instal·lar a la Lliga de Futbol Professional, el conjunt blanc-i-vermell ha jugat en grans escenaris i ha viscut diverses estrenes tan o més productives que la de dissabte contra l’Atlético.

El primer gran debut va ser sonat, amb el gol de Jaume Duran que va donar la victòria a Balaídos en el primer partit dels gironins a l’LFP. En la segona temporada a segona A, l’estrena més cridanera la va protagonitzar al Benito Villamarín, un dels estadis amb més aforament (per a uns 60.000 espectadors) del futbol espanyol. En la seva primera visita al camp del Betis, el Girona de Narcís Julià es va endur els tres punts gràcies a un gol de falta de David Cañas (22’). Era la primera derrota del Betis al seu estadi en tota la temporada.

En la temporada de la primera lluita per pujar a la màxima categoria, el Girona es va estrenar amb victòria al camp del Racing de Santander, un dels estadis amb més ambient a les graderies. Un gol de Felipe (63’) va impulsar el Girona, que presentava candidatura a l’ascens.

Ja amb Pablo Machín a la banqueta, l’equip va començar a celebrar amb més assiduïtat victòries a fora, tot i que la majoria dels estadis ja els havia visitat anteriorment. El primer partit del curs 2015/16 va ser en un altre dels estadis més espectaculars, el nou San Mamés, tot i que contra el filial i amb molt poc públic. Un gol de Jairo va donar els tres punts als gironins. Uns mesos més tard, l’equip també va tenir una estrena molt productiva al nou Carlos Tartiere d’Oviedo (1-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)