3a divisió FEF

La pressió de jugar a casa

3a divisió. El Figueres perd clarament contra el Vilafranca (1-3) i allarga la ratxa negativa a Vilatenim. Els figuerencs no van mantenir el matiner 1-0 i van cedir davant un rival superior

figueres 1 vilafranca 3

FIGUERES:Aroca, Puig, Cunill, Romero, Pep Chavarria, Xavi Ferrón, Maik Molist (Ritxi, 80’), Ferran Grau, Muntadas, Aleix Feixas (Pimentel, 66’) i Bonaventura (Pons, 54’).VILAFRANCA:Ramos, Peque, Fontanils, Arnau, Èric Via, Ton (Abel Rita, 61’), Àlex Pla, Oribe (Medina, 84’), Boira, Guti i Aday (Sardà, 89’).GOLS:1-0 (10’) Xavi Ferrón. 1-1 (41’) Oribe. 1-2 (49’) Aday. 1-3 (60’) Ton.ÀRBITRE:Gonzales Moreno.T.G.:als locals Pep Chavarria i Maik Molist; i als visitants Oribe, Peque i Arnau.T.V.:directa al local Cunill (83’).PÚBLIC:Uns 250 espectadors.

El Figueres no aixeca el cap a Vilatenim i és que ahir hi va encaixar la tercera derrota consecutiva en perdre contra un Vilafranca superior per un clar 1-3. Els alt-empordanesos van començar bé i es van avançar en el marcador, però es va repetir la història de les últimes setmanes i no van saber mantenir l’avantatge.

El guió va recordar el dels darrers partits a casa. Els figuerencs van sortir amb molta empenta i, després d’una primera rematada de cap desviada d’Aleix Feixas, es van avançar amb un gran gol de Xavi Ferrón (10’). L’extrem va rebre una passada interior de Ferran Grau i va definir amb molta qualitat dins l’àrea per superar Ramos i situar l’1-0.

A partir del gol el Vilafranca va fer un pas endavant i el Figueres, com ha estat habitual últimament a Vilatenim, es va tancar al darrere. Els visitants van prendre el control del partit i les ocasions es van succeir, amb gol anul·lat inclòs a Guti per fora de joc després d’un xut de falta d’Àlex Pla al pal esquerre d’Aroca (15’). Oribe, un dels més actius en atac, va posar a prova el porter local en dues ocasions (23’ i 38’) abans d’aconseguir l’empat en un gran xut des de fora de l’àrea que va arribar al fons de la porteria després de tocar el pal esquerre (42’).

Abans de l’1-1, Carles Puig va evitar el gol en desviar a córner un potent xut d’Èric Via (32’), i Aroca va salvar l’1-2 en una rematada de cap que buscava l’escaire (44’). Enmig del domini visitant, el Figueres va poder marcar en un contracop que Gil Muntadas no va aconseguir rematar (27’) i en un xut de falta del mateix jugador que Ramos va aturar en dos temps (41’).

La segona part no podia començar pitjor. Aday va aprofitar una errada defensiva per batre Aroca amb tranquil·litat (49’). Els visitants van encarrilar el triomf al quart d’hora de la represa amb un gol de Ton, des de l’interior de l’àrea, després d’una acció d’atac per l’esquerra (60’). La Unió va reaccionar amb ocasions de Joan Pons (64’) i Ferrón (71’) i amb una altra, més clara, de Pimentel, que va xutar als núvols després de rebre una assistència que el va deixar sol davant Ramos (75’). Els locals van jugar el tram final en inferioritat per l’expulsió de Cunill, per una agressió a Aday (83’).

ELS VESTIDORS

Hem començat bé el partit. Volíem canviar la dinàmica a casa, però la sensació és que no reaccionem quan encaixem un gol
Juguem molt bé des de la combinació, però quan ens avancem deixem de tenir intensitat i perdem l’essència
Damià Abella
entrenador interí del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)