2a divisió FEF

Gato fulmina el Cornellà

Ajustat. El conjunt verd ensopega a casa contra l’Alcoià, que va tenir l’encert de cara i va fer-ne prou amb un gol solitari en el segon temps per tornar cap a casa amb els tres punts al sarró

cornellà 0 alcoià 1

CORNELLÀ:Craviotto; Pere, Valentín, Borja, Maureta; Fall, Néstor (Kilian, 70’), Pep Caballé (Cortés, 70’), Marc Caballé, Fito Miranda; i Sascha (Gómez, 18’).ALCOIÀ:Bañuz; Barreda, Tomás Ruso, Galas, Fuentes (Poley, 45’); Ribelles, Mario Arqués, Gato; Álvaro, Alarcón (Kilian, 86’) i Lino (David Torres, 68’).GOLS:0-1 (65’) Gato.ÀRBITRE:Pinto Herrera. No va amonestar ningú.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

El Cornellà no va poder superar l’Alcoià en un partit clau per a les aspiracions dels de Jordi Roger. Un gol de Gato en el segon temps va ser suficient perquè els de José Galiana s’emportessin els tres punts cap a terres alacantines.

El duel va començar molt intens i igualat, sense ocasions destacables de cap dels dos equips. Però la tranquil·litat va durar poc al Nou Municipal, ja que Sascha, en el minut 18, va ser substituït per una lesió. El Cornellà perdia el seu 9 de referència per a la resta del partit. A partir d’aquí la igualtat va continuar i ningú aconseguia arribar amb claredat a la porteria rival. Amb l’empat a zero va finalitzar el primer temps.

Després de la represa, el Cornellà i l’Alcoià van sortir decidits a marcar i va ser el conjunt visitant qui ho va intentar primer amb un un contra un de Lino amb Craviotto que va aturar el porter local. Poc després, i amb un públic entregat, va arribar el primer gol de la tarda. Gato va aprofitar una assistència de Barreda i no va fallar. Arran del 0-1, el tècnic del Cornellà va moure fitxa i va incorporar Cortés i Kilian. Aquest últim, en edat juvenil, va estar a punt d’empatar en un parell d’accions en què Bañuz va evitar el gol amb bones intervencions. Finalment, el Cornellà, tot i no haver pogut sumar la victòria, es manté quart, en zona de play-off d’ascens. Ara el conjunt del Baix Llobregat jugarà els propers dos partits a fora, contra l’Hèrcules i l’Ebre.

ELS VESTIDORS

La lesió de Sascha ens ha marcat; hem perdut la referència en atac. Cal fitxar i recuperar jugadors
Jordi Roger
entrenador del cornellà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)