2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Reacció per salvar l’empat

Amb deu. El Sabadell se sobreposa a una expulsió rigorosa en el 42’ i al 0-1 en l’inici del segon temps i aconsegueix un bon punt

sabadell 1 hèrcules 1

SABADELL:Roberto, Migue, Dani Gómez (Víctor, 91’), Óscar Rubio, Aleix Coch, Pol Moreno (Migue Garcia, 66’), Marc Martínez, Felipe, Guillemenot (Josu, 66’), Ángel i Pedro Capó.HÈRCULES:Falcón, Juanjo, Connor, Pol, Samuel, Pepelu, Moha (Carlos, 61’), Miñano, Óscar, Juli (Salinas, 86’) i José Fran.GOLS:0-1 (57’) Jose Fran. 1-1 (72’) Migue.ÀRBITRE:Lou Ballano. als locals Dani Gómez i Guillemenot; i als visitants Pol, Óscar, Juli i Jose Fran.T.V.:per doble groga al local Marc Martínez (42’).PÚBLIC:1.715 espectadors.

El Sabadell va tornar al camí de l’empat en un partit que se li va complicar molt després de la rigorosa expulsió de Marc Martínez a les acaballes del primer temps. De fet, aquesta és l’única acció destacable d’uns primers 45 minuts molt avorrits i sense cap aproximació a les àrees. Amb el Sabadell amb deu jugadors, en la segona el partit es va animar i Juli va posar a prova Roberto en el minut 54, mentre que tres minuts després, un córner a favor dels arlequinats va acabar amb el gol de Jose Fran al contracop. Tot i les dificultats, els vallesans van reaccionar per mitjà dels canvis, i l’entrada de Migue Garcia i Josu va donar energies renovades a l’equip. Així, en una falta servida en curt, Migue va fer l’empat amb una potent canonada (72’). El mateix Migue hauria pogut tornar a marcar amb un xut des de dins l’àrea uns minuts després, però l’ocasió més clara va ser visitant. Carlos, però, va topar amb el travesser.