2a divisió FEF

futbol

2a divisió B

El Lleida topa amb un mur

Heroi. El debutant Torra va sostenir el Peralada després de l’expulsió de Gianni, però els de la Terra Ferma van salvar un punt en el temps afegit

LLEIDA 1 PERALADA 1

LLEIDA:Diego Rivas; Aitor Núñez (Moustapha, 46’), Andriu, Eneko, Pumar (Mousa, 46’); Molina, Valiente, Albístegui (Nierga, 70’), Jorge Félix; Juanto i Bojan.PERALADA:Gianni; Maxi Villa, Estellés, Diaby, Carbonell; Paik (Coro, 53’), Iu Ranera, Eric Montes, Andzouana (Álamo, 78’); Manel (Torra, 59’) i Soni.GOLS:0-1 (72’) Eric Montes. 1-1 (93’) Jorge Félix.ÀRBITRE:Garcelán Docio.T.G.:als locals Eneko i Nierga; i als visitants Paik i Estellés.T.V.:amb vermella directa al porter visitant Gianni (58’).PÚBLIC:Uns 700 espectadors.

El Lleida i el Peralada van signar un empat que va deixar sensacions ambivalents al Camp d’Esports. Als blaus, amb gust de poca cosa per la quantitat d’ocasions que va tenir al final, però agraint un gol en l’afegit que va evitar-li la derrota; als alt-empordanesos, contents pel gran partit, sobretot en el primer temps, en què van sorprendre el Lleida.

Encara que els d’Albadalejo van començar forts, ben aviat va ser el filial del Girona qui va imposar el ritme, sobretot amb la velocitat d’Andzouana per l’esquerra. Amb els blaus traient aigua de la barca, el Peralada anava creant cada cop més perill, però sense contundència en la finalització. Malgrat això, a l’equador d’aquest període, els locals van tenir una ocasió molt clara en un xut de Bojan refusat pel porter que Albístegui tampoc va aconseguir rematar. El jove del planter va ser el més incisiu en atac abans del descans, atès que en va tenir una altra en el 37’, però va tornar a topar amb Gianni. La millor ocasió del Peralada va ser una acció plàstica en què Andzouana va centrar de rabona des de la dreta i Manel, el debutant, va rematar de xilena a les mans de Diego.

Després del descans, Albadalejo va introduir un doble canvi per forçar la reacció, i de seguida va donar fruits. El primer d’avisar va ser Molina amb un xut en el 48’ i, un minut després, l’àrbitre, en una caiguda d’Ortuño, va assenyalar penal a favor del Lleida que el mateix davanter va errar –Gianni va desviar el xut a córner–. Poc després la va tenir novament el murcià amb el porter superat, però tampoc va estar encertat. Era només el començament del calvari per als davanters del Lleida. Amb tot i amb això, el Peralada es quedava amb deu per l’expulsió de Gianni en una sortida a destemps (58’).

Debut somiat

En el 64, Bojan ho va tornar a provar de cap, però Torra, el porter suplent, va començar a posar-se la capa d’heroi que ja no es trauria fins al final del partit. Malgrat que el Peralada va quedar debilitat per l’expulsió, en una pèrdua de Moustapha va trobar petroli: un xut d’Eric Montes sense gaire potència se’l va empassar Diego (0-1). A partir d’aquí, el Lleida va posar tota la carn a la graella per mirar de sumar, almenys, un punt, i en el 81’ va tenir una triple ocasió molt clara, amb xuts des de l’àrea petita tots refusats per un Torra engrandit. D’aquí fins al final, l’afusellament va ser constant, però el porter gironí les va aturar totes. Finalment, Jorge Félix va poder connectar un rebot, va enviar la pilota a l’escaire i va signar l’empat definitiu, per bé que encara hi va haver ocasions per decantar la balança a favor dels locals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)