Hernández Hernández, a Màlaga

L’àrbitre. El canari, de mals records per al Girona a 2a A, dirigirà per segon cop els de Machín a 1a després d’haver-ho fet a Montilivi en l’històric triomf contra el Madrid (2-1). Amb ell, el balanç és de 3 triomfs, 4 empats i 3 derrotes

El Màlaga-Girona d’aquest dissabte a La Rosaleda serà dirigit pel canari Hernández Hernández, un àrbitre de mals records per al Girona a segona A –especialment pels episodis a Salamanca i sobretot a Cartagena–, però que a primera divisió no va dur precisament mala sort en el partit que va enfrontar el Girona i el Real Madrid i que va acabar amb l’històric triomf blanc-i-vermell per 2-1 després de 90 minuts exempts de polèmica. Tot i que Hernández Hernández feia sis temporades que no es creuava en el camí del Girona, el canari ja ha dirigit l’equip blanc-i-vermell en tres categories diferents: primera, segona A i segona B. El balanç és del tot equilibrat: tres victòries gironines, tres derrotes i quatre empats.

D’aquests deu partits encara crida l’atenció el del camp del Cartagena, probablement l’aixecada de camisa més increïble de què van ser víctimes els gironins en les nou temporades que van militar a plata. Aquell dia, els de Raül Agné van quedar descavalcats en la lluita cap al que hauria estat el seu primer play-off. A més de castigar-lo amb un penal en el minut 3 –Víctor, des dels 11 metres, va anotar l’únic gol del partit– i anul·lar un gol a Peragón (13’), li va expulsar quatre jugadors i el tècnic, Raül Agné.

Aquest any, Hernández Hernández ha arbitrat set partits a primera i el balanç afavoreix els equips de casa: cinc triomfs locals, dos empats i dues victòries visitants.

Girona-Nàstic 2-1
3 grogues al Girona i 2 al Nàstic 1 vermella al Nàstic (Mairata, 72’)
Cartagena-Girona 1-0
4 grogues al Cartagena i 2 al Girona 4 vermelles al Girona: Peragón (61’), Migue (63’), Serra (82’), Despotovic (86’)
Salamanca-Girona 2-2
4 grogues al Salamanca i 3 al Girona 1 vermella al Girona: Serra (82’)
A segona B
Temporada 2004/05
Hèrcules-Girona 1-0
4 grogues a l’Hèrcules i 4 al Girona 1 vermella al Girona: Melero (89’)
El canari ha dirigit nou partits de lliga amb cinc triomfs locals, dos empats i dues victòries visitants