Barça B

Carles Pérez

jugador del Barça b

Llum en l’hora més fosca

Carles Pérez va marcar un ‘hat-trick’ a Tenerife que va ser clau perquè el Barça B respiri

L’extrem granollerí de 19 anys va ser titular per primer cop aquesta temporada

“El Carlesha de tenir confiança per anar creixent, perquè té unes qualitats brutals”, diu Gerard López

En el negoci del futbol costa tenir paciència. I hi ha contextos que alimenten les presses. Per exemple, no ha de ser fàcil per a una jove promesa, acostumada a tenir protagonisme en els equips de base d’un club universal com el Barça, haver de veure molts partits des de la banqueta o des de la grada. La realitat, però, és que entre el futbol juvenil i la segona divisió hi ha un abisme. Hi ha futbolistes fets d’una pasta especial que fan el salt com si res, i al filial blaugrana n’hi ha uns quants, però la majoria de jugadors han de saber esperar. Tenir paciència és una virtut. I, si es persisteix, tard o d’hora es recull alguna recompensa. Ho poden preguntar a l’home més feliç de la plantilla del Barça B, l’extrem Carles Pérez. Tres gols seus en 25 minuts a l’Heliodoro Rodríguez López, on va jugar el seu primer partit com a titular aquesta temporada, van permetre al conjunt de Gerard López aconseguir un triomf bàsic per acostar-se a la permanència, que ara és a dos punts. L’atacant granollerí va posar llum en l’hora més fosca i el panorama s’ha esclarit una mica.

“Estava esperant una oportunitat i no m’imaginava que la meva primera titularitat fos així, estic molt content”, explicava el jugador de 19 anys just després del partit. I és que fins diumenge Carles Pérez només havia jugat nou estonetes, de manera que no havia pogut tenir la continuïtat que un jugador necessita per rendir plenament. Respecte a això, precisament, el tècnic, Gerard López, creu que el hat-trick li anirà de meravella. “És el debut com a titular somiat, el Carles és un jugador que ha de tenir confiança per anar creixent, perquè té unes qualitats brutals i ho demostra a la Youth League, i l’any passat amb el juvenil”, reflexionava el vallesà, que va donar-li l’oportunitat davant l’allau de baixes en atac: “[Carles Pérez] no havia disposat d’aquest partit d’inici, que jo sabia que en un moment o un altre li havia de donar. L’ha tingut i l’ha aprofitat al cent per cent. Me n’alegro molt per ell, que és de Granollers i el conec des que era un nen molt petit.”

L’extrem dret, amb tot, es reivindica en una temporada en què el club li ha anat portant competència, ja que a l’estiu va arribar David Concha i ara està a punt de tancar la cessió de Nahuel. Ell, en tot cas, pensa batallar, sobretot per evitar que la temporada acabi amb un descens de categoria: “Feia bastants partits que treballàvem per aconseguir la victòria, n’hem sumat una i ara hem de seguir en aquesta línia. Tot arribarà.”

Les xifres
25
minuts
van passar entre que va marcar el primer gol (10’) i el tercer (35’).
187
minuts
havia jugat fins que diumenge va disputar el partit sencer. Havia sortit de refresc en nou ocasions.
14
anys
tenia Carles Pérez quan es va incorporar al Barça. Va arribar procedent de l’Espanyol, juntament amb Cucurella.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)