2a divisió FEF

Futbol

2a divisió B

El cel s’enterboleix

2a divisió B. El Badalona, que fa deu jornades era sisè, ha caigut en picat en la classificació i ara se centra a no caure en el descens. “El desànim està fent mal als jugadors”, diu el tècnic

I, de sobte, la lluita del Badalona ha canviat. Les tres derrotes consecutives i les vuit jornades sense guanyar han deixat al conjunt escapulat en una situació molt preocupant en la classificació, ja que s’ha ficat de ple en la lluita per la permanència. Fa deu jornades, l’equip de Manolo González mirava amb desig la quarta posició, però el cel s’ha enterbolit i ara la prioritat és una altra.

“Amb els problemes de les baixes, la plantilla descompensada... el desànim està fent mal als jugadors. Fa tres partits que no arrenquem i hem de capgirar la dinàmica com sigui”, admet l’entrenador del Badalona, Manolo González, que no només té el repte d’aixecar la situació en el terreny de joc, sinó que ha d’assumir el lideratge als despatxos després que el club acomiadés el secretari tècnic, Toni Hernández. “Els que som aquí som els que ho tirarem endavant. Hem vingut [a Olot] amb quinze jugadors i hem de fitxar”, assenyalava el tècnic, que busca tres homes d’atac i que espera tenir-los per al partit d’aquest diumenge contra el Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)