2a divisió FEF

L’heroi més jove i inesperat

Gran debut. El porter Albert Torra va debutar amb 17 anys amb el Peralada i va ser clau per sumar un punt gràcies a les seves intervencions, tot i encaixar el gol de l’empat en el temps afegit

L’empat del Peralada al camp del Lleida va estar carregat d’al·licients, però qui va centrar la majoria de les mirades va ser el jove porter Albert Torra. La seva aparició va ser l’últim capítol del que està passant aquesta temporada a la porteria del conjunt xampanyer, que donaria per escriure una bona novel·la. I és que les dues lesions a l’espatlla que tindran José Aurelio Suárez apartat tota la temporada, la lesió de Kjetil Haug, que havia arribat per suplir l’exjugador del Barça, i el retard en l’arribada d’un nou porter per al Peralada, han acabat obrint les portes del jove porter de 17 anys que va brillar amb llum pròpia al Camp d’Esports.

El premi a la constància

Per arribar a debutar en la categoria de bronze abans de complir els 18 anys –els farà el 3 d’abril que ve– Torra s’ha hagut de carregar de paciència, i és que el guió de la temporada no ha estat fàcil per a ell. El que havia de ser el curs de la seva estrena en la divisió d’honor juvenil amb el Girona s’ha convertit en un constant pujar i baixar que no l’ha permès consolidar-se enlloc. El manlleuenc, de fet, només ha pogut jugar 6 partits de lliga amb el juvenil, mentre que en 13 partits havia anat convocat amb el Peralada per veure des de la banqueta les bones actuacions de Gianni. Diumenge a Lleida, mentre el juvenil jugava a Manacor, va arribar la seva hora. Un premi vestit de caramel enverinat, i és que entrar després de l’expulsió de Gianni, que poc abans havia parat un penal, i amb empat a zero en el marcador era una dura prova de nivell.

A Torra se’l va veure nerviós en els primers minuts. Amb el joc gairebé sempre a les rodalies de la seva àrea, el manlleuenc no es va voler complicar en cap moment, sobretot en les pilotes aèries, que va optar per refusar amb els punys en lloc d’intentar blocar-les, però després que Montes avancés el Peralada tot va canviar. Els lleidatans van posar una marxa més i Torra no va tenir cap més remei que posar-se la capa d’heroi. Ho va fer una, dues, tres i les vegades que van fer falta. La seva intervenció en el 81’ li costarà d’oblidar, i és que va treure una doble rematada a boca de canó de Juanto i quan en el rebot Jorge Félix es veia marcant a plaer, es va llançar com un felí per tornar a refusar el perill de la seva porteria. Abans del xiulet final va tornar a aparèixer per amargar la tarda a jugadors com ara Marc Nierga, fins que en el 93’ va encaixar l’empat que deixava un regust amarg a un debut brillant.

Un pas enrere per créixer

Torra va viure una tarda màgica al Camp d’Esports, però el cert és que li va arribar més d’hora del que li tocava. El porter manlleuenc, que va arribar al Girona procedent del Manlleu en l’etapa de cadet, tornarà a dedicar-se exclusivament al juvenil un cop el Girona fitxi el seu tercer porter, que competirà per la porteria del Peralada amb Gianni. Si no hi ha res estrany, aquesta operació s’hauria de tancar aquesta setmana i Chicho ja podria escollir entre el nouvingut i Torra per jugar diumenge contra l’Elx, però un cop Gianni hagi complert la sanció després de ser expulsat a Lleida, Torra tornarà al juvenil, on encara li queda una etapa d’un any i mig per acabar de madurar com a porter i consolidar el nivell i les bones sensacions que va oferir diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)