Girona

Pedro Alcalá

jugador del girona

Recta final per a Alcalá

Veu la llum. Operat dues vegades del turmell, la primera el 2 d’octubre i la segona el 21 de novembre, el central es va reintegrar ahir amb el grup i va completar el primer entrenament

Pedro Alcalá va completar ahir el primer entrenament després de gairebé quatre mesos i tot fa pensar que ara ja només és qüestió de temps perquè el central agafi ritme i pugui tornar a disputar partits. El murcià ha viscut un calvari que era difícil de pronosticar quan el 2 d’octubre va passar per la sala d’operacions per corregir la síndrome de la cua de l’astràgal del turmell dret i que, en teoria, l’havia de mantenir un màxim de dos mesos fora de combat. Un mes i mig després de la intervenció, però, Alcalá va haver de tornar a passar pel quiròfan –el 21 de novembre– per avaluar una possible infecció a la zona operada. I després d’una setmana a l’hospital i unes quantes més sota la supervisió dels metges i dels fisioterapeutes, el murcià es va integrar en el grup en espera de rebre l’alta definitiva i tornar a entrar en els plans de Pablo Machín. El seu últim partit va ser el 29 de setembre a Balaídos (3-3). Alcalá, que va començar la lliga com a titular, va disputar sencers cinc dels set primers partits i va marcar un gol, el de la victòria contra el Màlaga (1-0).

Bounou i Stuani

Ni el porter ni el pitxitxi es van entrenar ahir a Riudarenes. Bounou va fer feina al gimnàs per precaució i la seva participació a Màlaga no sembla perillar. Pel que fa a Stuani, el futbolista es va fer més proves per constatar que el fort cop al cap que va rebre en el partit contra Las Palmas no ha tingut més conseqüències. Hauria de tornar a entrenar-se entre avui i demà, tot i que ja és més dubtós que pugui arribar al duel de dissabte.

YASINNE BOUNOU

El porter no es va entrenar ahir per precaució, però dissabte hauria d’estar a punt

CRISTHIAN STUANI

Ahir es va fer més proves i entre avui i demà ha de tornar a la feina amb normalitat

PEDRO ALCALÁ

L’últim partit que va jugar va ser el 29 de setembre a Vigo, aviat farà quatre mesos

Mojica i Olunga, amb molèsties, no s’entrenen

En la sessió única d’ahir al matí a Riudarenes –tot i que estava previst que la plantilla s’entrenés a la tarda a Montilivi, finalment Machín va decidir suspendre-la– no hi van ser presents ni el carriler Johan Mojica ni el davanter Michael Olunga, tots dos amb seqüel·les del darrer partit del Girona disputat al Wanda Metropolitano. En principi, però, no perilla la participació de cap dels dos. El colombià va acabar el partit contra l’Atlético amb punts de sutura a la boca després de rebre un fort cop de colze de Vrsaljko, que es va jugar la vermella en aquesta acció. Olunga, per la seva banda, arrossega una sobrecàrrega muscular lògica després que en els dos últims partits hagi acumulat més minuts (135) que en les divuit jornades anteriors (93).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)