El Palamós, en l’abisme

Mala dinàmica. Els palamosins encadenen set partits sense vèncer després de no passar de l’empat contra el Santfeliuenc (1-1) i cauen en posició de descens directe a primera catalana

palamós 1 santfeliuenc 1

PALAMÓS:Quintanas, Sergi García, David Cano, Botxi, Subi, Oriol Vila, Marc Gelmà (Litus, 84’), Mamau, Kike Sánchez (Nahuel, 63’), Sergi Caballero i Henry (Marc Medina, 74’).SANTFELIUENC:Casamayor, Nacho Ruiz, Alberto Esteban, Rafa Murillo, JOserra, Juanjo Prior, Adrià, Carlos Olmo, Josele (David, 37’ (Maldonado, 64’)), Romo (Charly Ruiz, 77’) i Jaume Duran.GOLS:0-1 (15’) Josele. 1-1 (30’) Henry.ÀRBITRE:García Rueda.T.G.:als locals Sergi García i Sergi Caballero; als visitants Nacho Ruiz i Juanjo Prior.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 350 espectadors a l’estadi Palamós-Costa Brava.COMENTARI:Abans del partit es va guardar un emotiu minut de silenci en memòria de Dani Cumí, massatgista del Palamós durant 50 anys.

El Palamós continua sense reaccionar i després de no passar de l’empat a casa contra el Santfeliuenc (1-1), cau en zona de descens directe a primera catalana. El partit entre els dos conjunts va ser intens però poc brillant, i és que, l’empat va fer justícia als mèrits de cada un d’ells.

El primer temps va ser de domini palamosí. L’equip dirigit per Pitu Batlle va oferir una bona posada en escena i ja en el minut 3 va disposar d’una bona oportunitat de gol a través d’un un contra un que Marc Gelmà no va saber resoldre davant de Toni Casamayor. Com és habitual, els errors defensius van tornar a penalitzar al Palamós, quan just en el primer quart d’hora va veure com Josele va superar Quintanas amb una bona vaselina. Tot i encaixar un cop dur de digerir, els empordanesos van continuar lluitant de valent per pressionar el contrincant i aproximar-se a terreny contrari. Els bons minuts dels de Pitu Batlle van tenir el premi de l’empat, gràcies a un cop de cap ple d’oportunisme d’Henry, un dels debutants –Kike Sánchez era l’altre–. L’exdavanter del Llagostera B va rematar al fons de la porteria un refús que havia enviat al pal el central del Santfeliuenc Alberto Esteban.

En la segona meitat, l’enfrontament es va equilibrar molt però el ritme i la intensitat van caure en picat. Just començar el segon acte, Romo va intentar sorprendre Quinti, però el gironí va aturar molt bé la rematada. El Santfeliuenc va insistir però només ho va fer a través de dues faltes directes –de Joserra (59’) i Charly Ruiz (79’)–, mentre que el Palamós no va trobar la inspiració per fer mal a la defensa visitant, ni amb l’entrada d’homes de refresc com Nahuel, Marc Medina i Litus Sala.

El Palamós no guanya un partit des del 19 de novembre –a casa contra el Gavà (3-1)– i ha sumat només dos punts dels darrers 21 possibles.

La imatge de l’equip ha estat bona però ara mateix el més important és sumar de tres en tres i avui no ho hem pogut aconseguit
La primera part ha estat nostra però en la segona tot s’ha equilibrat. Hem de continuar treballant
Pitu Batlle
entrenador del palamós

L’equip continua en depressió

L’empat entre el Palamós i el Santfeliuenc, juntament amb la victòria del Granollers contra l’Ascó (2-1) envia els palamosins al descens directe a primera catalana. A més, entre la dissetena posició, ara ocupada pel Granollers, i la setzena posició (Cerdanyola) hi ha un tall de nou punts de diferència. Els possibles descensos compensats que es puguin generar des de segona B fa que la dissetena posició sigui del tot inestable.