3a divisió FEF

Triomf d’ofici del Figueres

3a divisió. Dos ràpids contracops van donar els tres punts als de Damià Abella i Aitor Yeto, que van sumant a fora (19) el que perden a casa (10)

vilassar 0 figueres 2

VILASSAR:Imanol, Arnau, Oumar, Pep Mateu, Iván, Nando, Carrillo (Dani Prieto, 55’), Èric Jiménez, Javi Sánchez, Caste (Matamala, 66’) i Rovira (Soufi, 70’).FIGUERES:Aroca, Romero, Ferran Grau, Ritxi, Puig, Èric Torres (Bonaventura, 61’), Pimentel (Feixas, 76’), Gil Muntadas, Pep Chavarría, Canal i Ferrón (Joan Pons, 66’).GOLS:0-1 (58’) Pimentel. 0-2 (63’) Bonaventura.ÀRBITRE:Romero Freixas. T.G.: al local Matamala; i al visitant Joan Pons. T.V.: per doble amonestació al local Èric Jiménez (52’).PÚBLIC: 150 espectadors.

El Figueres va tornar a mostrar la seva millor versió i va aconseguir la tercera victòria consecutiva a domicili que l’allunya de la zona perillosa de la classificació. Els empordanesos no van fer un partit brillant en el desplaçament a Vilassar de Mar, però van saber esperar el seu moment per acabar tombant sense patir un rival que va evidenciar les carències que l’han portat a la seva situació actual.

L’inici va ser molt ensopit i les ocasions es van fer pregar. Un xut creuat de Ferrón, l’home més actiu del primer temps, després d’una bona acció personal al quart d’hora de joc va ser la primera i pràcticament l’única arribada de perill abans del descans. Els locals es defensaven bé, però no van generar res en atac més enllà d’una caiguda d’Oumar en què va demanar penal. El partit era travat, poc vistós per als espectadors, fins que l’expulsió del vilassarenc Èric Jiménez, que va veure dues targetes absurdes en menys de cinc minuts, va canviar el guió.

Amb superioritat numèrica, el Figueres va trobar ràpidament els espais que fins llavors li havien faltat per poder fer mal. Els figuerencs es van posar el partit a favor seu en un tancar i obrir d’ulls sent letals a la contra. Així va arribar el primer gol, obra de Pimentel després d’una gran passada a l’espai de Ferrón. Poc després, sense deixar temps perquè el Vilassar pogués assimilar-ho i en un altre jugada al contracop, Pep Chavarría es va escapar per banda esquerra i la va posar enrere per a Bonaventura. que en la seva primera intervenció després de sortir des de la banqueta va aconseguir el segon gol.

El conjunt maresmenc ja no va reaccionar i el duel va quedar totalment sentenciat. Bonaventura, amb una rematada a boca de canó, i Joan Pons, amb una forta canonada des del vèrtex de l’àrea, podrien haver ampliat el marcador amb un tercer gol, però el porter local Imanol va evitar mals majors per al seu equip. Amb aquesta victòria, la Unió confirma la seva bona dinàmica com a visitant i manté 12 punts de marge sobre el descens directe. A més, deixa molt despenjat un dels equips que té per sota a la taula.

ELS VESTIDORS

Ens està costant molt a casa, i aconseguir punts a fora i competir d’aquesta manera ens va molt bé per agafar confiança
Amb tantes baixes, els ha tocat als joves agafar les regnes i ho han fet molt bé
Aitor Yeto
preparador físic del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)