Territorial

Massa condicionants

1a catalana. El Farners, amb només 13 jugadors de camp disponibles, va donar la cara però va perdre en la segona part al camp del Júpiter

júpiter 2 farners 0

JÚPITER:Uri, Arturo (Pere, 46’), Aufinger, Lobo, Peña, Aleix, Montejo (Peris, 65’), Òscar (Quiles, 46’), Rodri, Ferran (Peque, 81’) i Diego (Carmona, 81’).FARNERS:Blanquera, Adri Salas (Ian Lafuente, 74’), Caste, Pitu Riart, Muniesa, Jose Martínez, Bader, Joel Salas, Negre, Gerard Gómez i Roger Parals (Carlos Gómez, 68’).GOLS:1-0 (52’) Lobo. 2-0 (92’) Rodri.ÀRBITRE:Toril Bagen.T.G.:als locals Arturo i Pere.PÚBLIC:Uns 300 espectadors.COMENTARI:El Farners va haver de tornar amb les mans buides del camp del Júpiter després d’un partit que va afrontar amb moltes baixes que van ser un condicionant difícil de superar tot i que l’equip va tenir ocasions fins al final de salvar com a mínim un punt. En la primera part hi va haver força igualtat tot i que el control del partit era dels locals. Blanquera va haver de salvar dues vegades el Farners, però Bader també va generar perill amb dos grans xuts que Uri va aturar. En la represa, però, els locals van posar una marxa més i van passar per sobre del Farners. En el 52’ va arribar el primer gol amb una rematada de cap de lobo en un córner i, tot i que Caste va poder empatar, el domini va ser total del Júpiter que va sentenciar el partit en el temps afegit amb un gol de contraatac de Rodri.