2a divisió FEF

El Cornellà, remuntat en la recta final

En l’últim minut. Pere va avançar els verds (52’), però Borja Martínez (73’) i Adri Cuevas (89’) van donar els tres punts a l’Ebre

EBRE 2 CORNELLÀ 1

EBRE:Salva, Regino, Diego Simón, Pajarero, Michelle, Iván Forte (Javi Martínez, 70’), Javi Cabezas, Gerrit, Mainz (Ion Echaniz, 46’) (Ubay, 90’), Adri Cuevas i Borja Martínez.CORNELLÀ:Craviotto, Pere, Maureta, Borja, Valentín, Fall, Marc Caballé (Gómez, 87’), Xemi, Mujica, Fito Miranda (Cortés, 88’) i León (Pep Caballé, 78’).GOLS:0-1 (52’) Pere. 1-1 (73’) Borja Martínez. 2-1 (89’) Adri Cuevas, de penal.ÀRBITRE:Leo Ollo.T.G.:Als locals Michelle, Mainz, Adri Cuevas, Pajarero i Gerrit, i als visitants Mujica, Marc Caballé i Pere.T.V.:Dues grogues al visitant Borja López (89’).

El Cornellà no va aconseguir cap botí en la visita al complicat terreny de joc de l’Ebre, i això que avançada la segona part tenia avantatge en el marcador gràcies al gol de Pere, però va veure com l’equip de Saragossa va remuntar en el tram final gràcies als gols de Borja Martínez (73’) i Adri Cuevas (89’). És la quarta jornada consecutiva sense guanyar de l’esquadra de Jordi Roger.

Tot i que els gols es van concentrar en la segona meitat, la primera va ser oberta i entretinguda, amb ocasions per als dos equips. Les més clares les van tenir els locals, que van topar amb un encertat Craviotto, sobretot en les rematades de Mainz i Adri Cuevas. El Cornellà ho va provar en un xut de Fito Miranda i en alguna acció a pilota aturada.

El gol del Cornellà va arribar en una de les primeres accions de la segona meitat, una centrada de Miranda rematada per Pere Martínez venint des del darrere. L’Ebre, però, va tenir capacitat de reacció i Borja Martínez va fer l’empat abans d’uns últims minuts intensos, amb arribades a les dues àrees. A la del Cornellà, Borja López va cometre penal i Adri Cuevas no va fallar.