3a divisió

El Terrassa torna a guanyar

Ratxa trencada. Es va imposar al Reus B després de dues derrotes

REUS B 0 TERRASSA 2

REUS B:Kilian, Oriol Ayala (Sergey, 81’), Óscar Torre, Gonzalo, Víctor Miranda, Modest, Adri Guerrero, Adri Arjona, Roger Ametllé, Marcel Meseguer i Padilla (Iker, 67’).TERRASSA:Ortega, Dani Sánchez, Yaya Sibide, Amantini, Pastells (David López, 71’), Àlex Fernández, Ferreira, Carreón, Guzmán, Nils Puchades (Álex Gutiérrez, 82’) i Raúl Torres (Carlos, 53’).GOLS:0-1 (4’) Ferreira. 0-2 (35’) Carreón.ÀRBITRE:Calle Martínez.T.G.:Als locals Óscar Torre, Víctor Miranda i Modest, i als visitants Pastells, Raúl Torres, Amantini i Àlex Fernández.

El Terrassa es va imposar al camp del Reus B en un partit que enfrontava dos equips empatats a punts a les portes de la zona alta. Els egarencs feia tres partits que no guanyaven i es fan forts en la sisena posició. El filial del Reus, per la seva banda, que ahir estrenava Albert Company com a primer entrenador després de la inclusió de Lluís Albesa en el cos tècnic del primer equip, encadena la segona derrota.

El Terrassa va començar fort i, de seguida, va trobar el camí del gol, gràcies a una bona acció completada per Jonathan Ferreira quan tot just s’havien disputat quatre minuts. El gol va permetre als vallesans controlar el partit amb més tranquil·litat, tot i que el Reus B es va aproximar un parell de cops amb perill. Però l’efectivitat la va tornar a posar, abans del descans, el Terrassa, gràcies al gol de Carrión després d’una assistència d’Àlex Fernández. En la segona part, els locals van portar el pes del joc però els visitant van defensar-se amb ordre.