Un doblet de Dani Martí manté l’eficàcia del Cerdanyola

En ratxa. Els vallesans sumen tres jornades sense conèixer la derrota (7 punts de 9)

cerdanyola 2 santboià 0

CERDANYOLA:Del Rio, Juli, Alberto, Alex Torres, Dani Martí, Rubén, Pitu, Pau López, Joel (Roger, 66’), Toledo (Coke, 84’) i Albert López (Montoro, 89’).SANTBOIÀ:Ivan Fuentes, Rubi, Mario (Cardenas 75’), Gerard Rovira, Castell, Carlos Martínez (Collado, 58’), John Neeskens, Gabi, Oriol Molins (Ivan Romano, 58’), Carlos Gonzalez i Revi.GOLS:1-0 (35’) Dani Martí. 2-0 (80’) Dani Martí.ÀRBITRE:Navarro Garcia.T.G.:als locals Juli i Dani Martí; al visitant Mario.COMENTARI:La tercera victòria consecutiva a casa del Cerdanyola manté el conjunt vallesà a una distància més que prudencial respecte al descens directe. Ahir, gràcies a dues dianes de Dani Martí, els de Toni Carrillo van derrotar un Santboià que no va estar a l’altura del seu rival. El primer temps no va tenir gaires arribades fins que Martí va aprofitar un refús per engaltar un fort xut des de la frontal de l’àrea i obrir així el marcador. Poc després, el local Albert López va disposar d’un penal que Iván Fuentes va aturar. El davanter també va tenir una altra bona ocasió abans del descans però el seu xut va sortir fregant el pal. En el segon temps, el porter visitant va tornar a brillar en dues ocasions i va fer créixer el Santboià, que va començar a amenaçar el triomf local. Però les poques ocasions de què va disposar i el gol de Martí a deu minuts del final van acabar deixant els punts al Vallès Occidental.