3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

Daisuke rescata un triomf agònic per al Terrassa

En el temps afegit. Un gol del japonès dona els tres punts als vallesans, que continuen perseguint de prop els llocs de promoció d’ascens

terrassa 1 figueres 0

TERRASSA:Ortega; Pastells (Dani Sánchez, 20’), Yaya, Amantini, Guti; Àlex Fernández, Jonathan Ferreira, Carreón, Guzmán, Puchades (Daisuke, 59’) i Carlos Martínez (Civil, 66’).FIGUERES:Aroca, Romero, Ferran Grau (Conill, 80’), Maik Molist, Bonaventura (Feixas, 46’), Ritxi (Pons, 74’), Ferrón, Carlos Puig, Gil Muntadas, Pep i Canal.GOLS:1-0 (91’) Daisuke.ÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.:als locals Carreón, Yaya, Amantini, Guzmán, Guti i als visitants Canal, Grau I Molist.PÚBLIC:uns 500 espectadors a l’Olímpic de Terrassa.

El Terrassa va tornar a comprovar el que costa sumar de tres en tres. En un partit encallat contra el Figueres, només l’èpica va salvar els egarencs, que no van conformar-se amb l’empat i van trobar premi en forma d’un gol agònic de Daisuke en temps afegit. Una passada d’Àlex Fernández no la va refusar bé un defensa i la pilota va acabar a les botes del japonès, que en un xut amb suspens, va tocar el pal i va acabar al fons de la porteria. Trencava així una ratxa de 266 minuts dels vallesans sense marcar a l’Olímpic, una sequera que el Figueres va estar molt a prop d’allargar.

La fórmula dels figuerencs per intentar puntuar a Terrassa va ser la mateixa que aquest curs havia donat tant de rèdit a tants equips: vuit dels tretze que han trepitjat aquest camp hi havien sumat algun punt. Els visitants, ben plantats, no es deixaven fer mal amb línies replegades i amb un joc pacient. En un duel espès que no es va trencar fins al tram final, Guzmán va ser l’únic que va generar perill amb diverses rematades fregant el pal en el primer temps. En el segon, les urgències del tram final van embogir un partit que estava sent més aviat ensopit. El joc es va trencar, els dos equips van buscar el triomf i van topar amb el travesser. Molist pels visitants, Civil pels locals. Del setge d’uns a la reacció dels altres, el partit semblava condemnat a l’empat fins que Daisuke va desfermar l’eufòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)