Reus

El millor bàlsam

Reus. L’equip roig-i-negre obté l’obligada victòria contra el cuer en un partit en què ha de tenir paciència però que desencalla en la segona meitat, amb tres gols per primer cop a segona A

REUS 3 LLORCA 0

REUS:Edgar Badia; Miramón, Atienza, Olmo, Álex Menéndez; Gus Ledes, Juan Domínguez (Tito Ortiz, 81’), Vitor Silva; Yoda, Máyor (Lekic, 75’) i Fran Carbia (David Querol, 66’).LLORCA:Dorronsoro; Fede Vega, Fran Cruz, Holgersson, Peña; Digard (Tropi, 81’); Ally Malle (Nando, 70’), Noguera, Gomelt, Pomares (Villalibre, 59’); i Manu Apeh.GOLS:1-0 (48’) Fran Carbia. 2-0 (74’) Vitor Silva. 3-0 (83’) Lekic.ÀRBITRE:Eiriz Mata.T.G.:Als locals Olmo i Vitor Silva, i al visitant Peña.PÚBLIC:2.120 espectadors.

Sempre és un dard enverinat tenir l’obligació de vèncer un partit en què es parteix com a clar favorit, i més sense estar en el millor moment pel que fa a la confiança i amb la pressió afegida de saber que perdre pot complicar molt les coses. El Reus, però, va resoldre la visita del cuer, un Llorca amb gairebé els dos peus a segona B, amb una victòria que va requerir paciència i que va prendre forma en la segona meitat, gràcies als gols de Fran Carbia (48’), Vitor Silva (74’) i Lekic (83’). A més, l’equip roig-i-negre es va recarregar de moral, sobretot en el necessitat aspecte ofensiu, ja que va marcar tres gols en un mateix partit per primera vegada a segona A. I més lectures positives: jugadors recuperats després de lesions, la maledicció dels penals trencada gràcies a la sang freda de Vitor i, sobretot, la zona de descens una mica més lluny, a quatre punts de distància. Una tarda rodona.

Abans de celebrar-ho, però, es va haver de suar i, fins i tot, es va sentir algun xiulet durant la primera meitat de la sempre exigent afició roig-i-negra. Les dues línies juntes i avançades que va plantejar el tècnic del Llorca, Fabri González, no posaven les coses fàcils al Reus. Yoda, actiu, i Vitor Silva, sempre amb el cap aixecat, eren les millors armes dels locals, als quals els faltava profunditat i clarividència. El Reus intentava combinar, sobretot veient que les pilotes centrades no eren la solució contra un rival que mentre va mantenir la porteria imbatuda es va mostrar ben col·locat i disciplinat.

El cop de sort i d’encert que el Reus tant ha trobat a faltar fins ara va aparèixer en la primera acció de la segona meitat. En un córner, després d’un rebot, la pilota va caure al costat de Fran Carbia, que va fer una volea impossible per a Dorronsoro i que li va permetre estrenar-se per fi com a golejador. Era l’1-0, i donava als locals la tranquil·litat que buscaven. Tot seguit, el Llorca va arribar un parell de cops a l’àrea roig-i-negre, però van ser els últims senyals de vida d’un equip desfet, al qual se li faran eterns els quatre mesos de competició que encara falten. Vitor, amb un gran xut de falta, va estar a punt de fer el segon gol, que va marcar en un penal provocat per David Querol. Jugant ja amb molta comoditat, el Reus va arribar amb claredat diverses vegades a l’àrea dels murcians i va arrodonir el resultat gràcies a la rematada de Lekic, que va aprofitar una bona centrada d’Álex Menéndez.

ELS VESTIDORS

S’ha donat el pla esperat en tots els aspectes: hem aconseguit una victòria contundent com feia temps i hem recuperat jugadors
Hem de treure’ns de sobre la motxilla de la falta de gol. Hem demostrat que en som capaços
Aritz López Garai
entrenador del reus
En la primera part hem defensat bé, equilibrats. En la segona les errades ens han penalitzat
Fabri González
entrenador del llorca

Miramón i Querol tornen després de les lesions

Jorge Miramón és un futbolista important per a Aritz López Garai. Va quedar clar ahir, ja que era tot just el primer partit en què el futbolista aragonès estava disponible des que es va lesionar a principis de desembre en un entrenament, i va jugar de titular. Malgrat les bones actuacions del futbolista que durant aquest temps l’ha substituït en el lateral dret, Joan Campins, López Garai va confiar en Miramón, intocable abans de lesionar-se i que ahir va disputar els 90 minuts, com sempre. Olmo, Yoda i Juan Domínguez, amb problemes físics últimament, també van tornar a jugar des del començament.

L’altre retorn destacat a l’equip roig-i-negre va ser el de David Querol, que ha estat més temps lesionat que Miramón, gairebé tres mesos, i que va sortir en la segona meitat substituint Fran Carbia. Precisament, Querol va provocar el penal del segon gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)