Girona

JORDI GUERRERO

SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“Machín és intel·ligent i exigent, amb ell i amb la resta”

Jordi Guerrero va arribar a Montilivi el desembre del 2013, procedent del Palamós, per fer d’ajudant de Javi López, que només va durar uns mesos abans que el Girona el rellevés per Pablo Machín per intentar salvar l’equip a segona A. Des de llavors, Machín i Guerrero han format tàndem a la banqueta del Girona, una etapa plena d’èxits que sembla que té corda per a estona.

Ja fa gairebé quatre anys que estan junts. Gairebé ja s’ho deuen saber tot l’un de l’altre...
Passem molta estona junts sí!, Fins i tot em toca al costat en la majoria dels àpats que fem [riu]. Però està molt bé.
Com definiria el tècnic?
Com a entrenador penso que és un dels emergents del futbol espanyol, té un estil propi que no té ningú més i està demostrant que és capaç de portar un equip de primera i de fer-ho molt bé. Com a persona el considero intel·ligent i també exigent, amb ell i amb els que estem al seu voltant. Fora de la feina és simpàtic, trempat i divertit.
Guerrero aconsella i Machín decideix?
El segon entrenador fa de tot. Els nostres analistes estudien el rival i jo també, filtro una mica i passo la informació al tècnic, que també se l’estudia i al final és qui decideix. Amb l’estratègia passa el mateix, jo no soc l’únic, tots els altres hi som per ajudar-lo.
Girona i Leganés; Machín i Garitano. Moltes similituds no?
Hi ha un paral·lelisme, ells també pugen des de sota i mantenen l’entrenador. La veritat és que als dos clubs ens està anant molt bé.
Els dos equips tenen dret a somiar o s’ha de ser més realista i centrar-se en la salvació?
A principi de curs ningú hauria pensat que estaríem aquí arribats a aquest punt, i el que no podem fer ara és aturar-nos. Hem d’acabar d’assegurar tan aviat com sigui possible la permanència i després ja veurem si podem somiar o no, és una competició molt igualada i de la mateix manera que hem guanyat uns quants partits també poden venir males ratxes. Ara tindrem uns partits complicats i hem d’intentar continuar igual.
Quin partit preveu a Montilivi?
Els partits contra el Leganés sempre han estat igualats. Ells tenen un petit avantatge, perquè ja fa un any que són a primera i tenen jugadors una mica més contrastats, però si nosaltres seguim en la nostra línia, tindrem possibilitats de guanyar.
Què me’n diu, de l’entrenador ajudant del Leganés, Jaime Pérez?
Ens hem anat trobant des de segona A i hem anat parlant. Sempre diem que som els homes de les carpetes [riu].

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)