Nàstic

futbol

Nàstic

Integració meteòrica

Nàstic. Julio Pleguezuelo, incorporat l’últim dia del mercat d’hivern, va debutar de seguida i ja ha jugat dos partits sencers. El central cedit per l’Arsenal diu que li han fet molt fàcil l’adaptació

Els fitxatges en el mercat d’hivern no es fan per omplir i sí per necessitat. El més normal és que no triguin a entrar a l’equip, i el Nàstic, amb els seus set reforços, n’és un clar exponent perquè ja han debutat tots. El que ho va fer de seguida va ser el central Julio Pleguezuelo, la incorporació del qual es va tancar el 31 de gener i el 3 de febrer ja era titular contra el Cadis. Va disputar els 90 minuts contra els andalusos i també en el partit del cap de setmana passat a Albacete. “M’he adaptat molt bé a l’equip gràcies a la confiança del grup i el mister. Malgrat que eren dos partits complicats, m’he sentit còmode i l’equip ha respost molt bé”, va explicar ahir el jove futbolista cedit per l’Arsenal, club amb el qual solia jugar en una defensa amb tres centrals, tal com va fer Nano Rivas contra l’Albacete, i per això diu que no va tenir cap problema. Pleguezuelo, de 21 anys, està molt motivat amb el retorn a segona A –hi va jugar el curs passat amb el Mallorca– ja que considera que és una competició de molt nivell que l’ajudarà a progressar. “És una oportunitat increïble la que em dona el Nàstic i l’aprofitaré.” El mallorquí està convençut que si mantenen la línia dels dos últims partits (0-0 contra el Cadis i 0-1 a Albacete) els bons resultats a casa també s’aconseguiran.

Maikel Mesa, sancionat

El següent compromís del Nàstic és dissabte al vespre al Nou Estadi contra el Saragossa, un partit que es perdrà el sancionat Maikel Mesa i en principi també Dumitru, que té una lesió muscular al bíceps femoral de la cama dreta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)