2a divisió FEF

Sense concessions

No val a badar. L’Olot rep la visita de l’Atlètic Balears, un altre rival que té per sota al qual pot assestar un cop gairebé definitiu. De retruc, els olotins farien un nou pas cap a la permanència

L’Olot rep la visita de l’Atlètic Balears (al municipal, a les 12 h). El conjunt de la Garrotxa té una altra oportunitat d’assestar un cop a un rival directe en la taula. Després de desaprofitar l’ocasió de fer-ho en l’últim enfrontament al camp de la Peña Deportiva (1-0), els jugadors dirigits per Raúl Garrido no volen deixar passar una nova ocasió per fer un pas endavant i, de retruc, deixar els balears a sis punts, a més de guanyar el goal average. “L’equip està dolgut per la derrota encaixada a Eivissa. Ens enfrontem a un rival directe i tornar a les bones sensacions seria important per a la classificació i per a la confiança del bloc”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que confia que el seu equip oblidarà la darrera ensopegada per tornar a mostrar el nivell que li va permetre estar fora de la zona de perill durant dues setmanes. “Tenim un equip madur que estava a set punts de la salvació i cada dia creia que podia guanyar. Ho hem fet i, després de tot el que hem patit, per una derrota contra la Peña Deportiva no ens enfonsarem”, hi afegeix Garrido.

A l’inici del curs, l’Atlètic Balears era un dels candidats a lluitar pel play-off d’ascens, però la mala dinàmica ha abocat els de Palma a la lluita per evitar el descens. Els balears són divuitens en la taula amb només 23 punts i la jornada passada van estrenar el seu tercer entrenador, Javier Manix Mandiola, amb un empat contra l’Elx –els il·licitans van establir l’1-1 final en l’últim minut–. “Han canviat d’entrenador fa poc, només tenim la referència del que van fer en l’últim partit i això és una dificultat. El grup de jugadors és el mateix i moltes coses de les que feien crec que les repeteixen com a bloc. Aquest grup tercer és molt complicat. Al començament hi ha molts equips que es fixen jugar el play-off com a objectiu i al llarg del curs han de replantejar-ho tot. L’Atlètic Balears no està preparat per a això i s’està veient en una situació que no esperava i és complicat”, analitza el valencià, que tindrà la baixa del porter Bastida, lesionat en un dit de la mà.

L’ONZE TIPUS A CASA

Amb Barnils de nou a l’eix, Masó tornarà al mig del camp i Pedro podria entrar de nou entre línies

LA PRÈVIA

1-1
A Son Malferit
, en el partit d’anada, l’Olot va esgarrapar un empat; per tant, un triomf li permetria guanyar també l’‘average’.

MÉS QUE TRES PUNTS

L’Atlètic Balears no està preparat per estar a baix i s’està veient en una situació que no esperava
Raúl Garrido
entrenador de l’olot
Tenim un equip madur que estava a set punts de la salvació i cada dia creia que podia guanyar. Ara no ens aturarem
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)