Barça B

Barça B

Segona divisió A

Torna la guerra freda

Barça B. Després d’haver baixat a la terra amb la derrota contra l’Alcorcón, els blaugrana han de persistir en la lluita per la permanència, avui contra el Lugo, un dels rivals més exigents

La sensació d’invencibilitat que va experimentar el Barça B en la ratxa de tres triomfs consecutius va quedar ràpidament esvaïda la setmana passada contra l’Alcorcón. El conjunt blaugrana va escalar prou per sortir de la zona de descens però s’ha passat la setmana només un punt per sobre dels llocs de descens, un auguri que la lluita per la permanència anirà per llarg i tindrà moments d’eufòria i de depressió. Avui, els de Gerard López afronten una cita molt exigent contra el Lugo, que si bé no arriba en el millor moment –ha aconseguit dos punts dels últims nou en joc–, no deixa de ser un equip que lluita per ficar-se en la promoció d’ascens.

El Barça B ha estat aquest curs un equip molt fiable a domicili però ha estat en escenaris grans on ha crescut. Sense tenir una explicació futbolística ferma, ja que l’equip proposa el mateix tant a casa com a fora, els blaugrana són l’equip que més rèdit han tret de visitant dels últims set classificats. “A fora de casa estem bé però el Lugo és un rival molt dur. És d’aquelles sortides que tens previstes com a molt difícils però nosaltres anem amb la consciència que és important per a nosaltres tornar al camí del triomf per continuar involucrant equips en la lluita per la salvació”, assegurava el tècnic Gerard López. Amb l’estil per defecte, l’estabilitat blaugrana ha arribat per mantenir-se eficient a les dues àrees: “Plantejarem un partit per intentar ser sòlids al darrere i ser efectius al davant”, manifestava també el tècnic. Tot i que Aleñá ha estat en dinàmica del primer equip, el mataroní serà la referència de l’equip ofensiva mentre Arnáiz continuï de baixa i Nahuel es continuï adaptant. On no hi haurà temps d’adaptacions serà al mig del camp, en què el nouvingut Rivera haurà de substituir el lesionat, ja per a tot el curs, Oriol Busquets.

LA PRÈVIA

Fora de casa estem bé, però és un dels camps més difícils de la categoria. Tenim respecte màxim al rival
Gerard López
entrenador del barça b
Variar la nostra manera de jugar serà difícil. Som un equip que va a camp contrari i això vol dir que en transicions ens poden fer mal
Francisco Rodríguez
entrenador del lugo

Persisteixen els problemes al pubis d’Arnáiz

Va ser fugaç la tornada als terrenys de joc de José Arnáiz dissabte passat contra l’Alcorcón en què l’extrem va disputar mitja hora després d’estar tres setmanes absent. Els dolors al pubis, una de les lesions més indesxifrables en el futbol, estan castigant l’extrem de Talavera de la Reina, que ahir no va ser inclòs a la llista per viatjar a Lugo. El club va comunicar que l’extrem continua tenint pubàlgia i no es posa cap termini per a la seva recuperació ja que durant la setmana amb prou feines s’ha pogut exercitar amb el grup i pràcticament només ha fet treball al gimnàs. Qui també ha caigut de la llista ha estat el porter Ortolá, que divendres passat va obtenir l’alta mèdica i fins i tot es va exercitar amb el primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)