Territorial

Igualtat en el derbi

Divisió d’honor juvenil. L’Espanyol va estavellar dues pilotes al pal, en un partit amb domini altern i ocasions a les dues porteries

ESPANYOL 1 BARÇA 1

ESPANYOL:Yaroslav, Reina, Corominas, Saúl Coco, Genar, Guillermo Torres (Alejandro, 76’), Pau Salvans (Mateo, 88’), Nico, Ferran Brugué, Gilbert (Iván Gil, 58’) i Sergi Garcia (Ribelles, 76’)BARÇA:Iñaki, Guillem, Mingueza, Chumi (Comas, 88’), Miranda, Ramon (Calavera, 89’), Édgar (Labinot, 67’), Riqui Puig, Alejandro Marquès, Collado i Martí Vila.GOLS:1-0 (36’) Genar. 1-1 (38’) Riqui Puig.ÀRBITRE:Ferrero Mansilla.T.G.:als locals Guillermo Torres, Yaroslav i Salvans; i als visitants Édgar i Martí Vila.PÚBLIC:Uns 800 espectadors.

Empat just en un derbi igualat en què, tot i així, l’Espanyol va disposar de les ocasions més clares per decantar la balança. El pal, però, va evitar els gols de Brugué i Ivan Gil.

Com bé marca el tòpic, els quinze punts de diferència a la taula van desaparèixer al terreny de joc. Després d’uns primers compassos de disputa al mig del camp, el Barça va fer un pas endavant i va provar fortuna en un parell de xuts de falta i l’Espanyol va respondre amb una ocasió de Brugué. I en els últims minuts, el partit es va animar definitivament: Genar va aprofitar un servei de cantonada per avançar els locals (36’), i Riqui va respondre poc després. En la represa, el guió no va canviar, amb els dos equips repartint-se fases de control i aproximacions a l’àrea, tot i que els blanc-i-blaus van tenir les dues oportunitats més clares.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)