3a divisió FEF

Qüestionar les hegemonies

Destacats. El Prat intentarà frenar un Hospi embalat i afermat al segon lloc per apropar-s’hi, i el Vilafranca vol mantenir-se en la lluita pel ‘play-off’ amb un bon resultat a Sant Adrià

En la batalla pel play-off hi ha dos equips destacats. Un és l’Espanyol B, líder, que amb uns números realment increïbles acabarà primer si no passa res estrany, i l’altre és l’Hospitalet, que està embalat, encadena cinc victòries i ha obert una escletxa respecte als perseguidors. Qui el segueix de més a prop, precisament, és el rival d’avui, el Prat. Tots dos protagonitzaran un duel que últimament s’ha viscut a segona B i que promet emocions fortes. Els riberencs miraran d’escapar-se del tot, mentre que els potablava saben que amb una victòria se situarien a tres punts de la segona plaça. Una altra hegemonia que avui serà posada a prova és la de l’Espanyol B. El filial blanc-i-blau continua sense perdre i ho té tot encarrilat, però avui rep un Vilafranca molt irregular, que és conscient que necessita un bon resultat si no vol que les posicions d’ascens s’allunyin de manera gairebé definitiva.

En la lluita per acabar la temporada jugant la fase d’ascens hi ha també el Sant Andreu, que rep el Castelldefels amb l’objectiu d’encadenar una cinquena jornada sense perdre per no cedir la quarta posició. Per sota, el Terrassa visita Sant Boi i té la fita d’enllaçar un tercer triomf per mirar d’assaltar la zona d’ascens, i l’Europa mirarà de refer-se de la darrera ensopegada amb una victòria al camp del Reus B. La Pobla, per la seva banda, es desplaça al camp del cuer, on espera obtenir un bon resultat per continuar apropant-se a les posicions de privilegi, mentre que l’Horta, en una situació més tranquil·la, visita el camp d’un Granollers al qual li urgeix la victòria per sortir de la zona de descens. Menys urgent és el triomf per al Figueres, que està en una zona relativament calmada però vol evitar qualsevol patiment i avui intentarà aprofitar la visita del Gavà per agafar més distància respecte al perill.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)