Nàstic

futbol

Nàstic

Errades que marquen

Nàstic. La falta de concreció en les oportunitats de gol clares en l’inici del partit i dues concessions defensives són les causes de la vuitena derrota del conjunt grana al Nou Estadi

nàstic 0 saragossa 2

NÀSTIC:Dimitrievski; Kakabadze, Plegezuelo, Xavi Molina, Javi Jiménez; Juan Muñiz (Omar Perdomo, 62’), Fali (Tejera, 67’), Javi Márquez, Tete; Álvaro Vázquez (Uche, 24’) i Manu Barreiro.SARAGOSSA:Cristian Álvarez; Alberto Benito, Grippo, Perone, Lasure; Eguaras (Míkel González, 82’); Zapater, Guti (Buff, 72’); Febas; Pombo i Borja Iglesias.GOLS:0-1 (40’) Grippo. 0-2 (62’) Borja Iglesias.ÀRBITRE:Pérez Pallas.T.G.:als locals Javi Márquez; als visitants Cristian Álvarez, Pombo, Vinicius i Benito.PÚBLIC:6.477 espectadors al Nou Estadi.

Ni amb Nano Rivas, el tercer entrenador d’aquest curs, el Nàstic pot solucionar els problemes que té al seu propi feu. Els grana van signar ahir la vuitena derrota (de tretze partits) al Nou Estadi tot i merèixer més. La balança es va decantar per l’encert en els metres finals: als grana els va girar l’esquena quan van tenir les seves oportunitats i, en canvi, va concedir dues accions que es van convertir en els dos gols. La zona de descens continua a prop i el partit contra el Barça B al Miniestadi, fora de casa, dissabte vinent marcarà no només la posició en la taula respecte a la zona calenta sinó també l’estat d’ànim de l’equip per a les properes jornades.

Álvaro Vázquez va disposar d’un un contra un amb el porter i Fali va rematar sol dins l’àrea petita. Abans del primer quart d’hora de partit, els grana havien espantat amb dues ocasions claríssimes el porter Cristian Álvarez, però la pilota no va entrar. L’equip les va desaprofitar i tot i jugar un bon futbol en un format de partit esbojarrat, en què el rival també va tenir apropaments, el Saragossa va acabar imposant el ritme. Ho va fer a partir de la ocasió que va provocar la lesió d’Álvaro Vázquez, que va semblar destarotar l’equip. A partir d’aquí, els grana van entregar les claus del partit al rival i, després d’amenaçar amb un xut de Pombo, va arribar una pèrdua que va desencadenar el córner amb el qual Grippo va avançar el conjunt visitant. En el temps afegit, Dimitrievski va salvar el gol de Borja Iglesias i Muñiz va estar a punt d’empatar de falta, però el Nàstic va demostrar haver quedat tocat després de la primera diana del rival.

Especialment en el segon temps, que es va inaugurar amb una altra aturada de Dimi a Iglesias. El porter macedoni no va poder fer res davant de la definició de categoria del davanter gallec, que, en el minut 60 i aprofitant una errada incomprensible de Xavi Molina, va enterrar l’equip local. A partir d’aquí, el Saragossa va voler matar el partit intensificant el treball defensiu però el Nàstic, a poc a poc, va anar superant l’angoixa del resultat i va acabar el partit fent internacional Cristian Álvarez. L’exporter de l’Espanyol es va lluir davant Barreiro, Uche i Javi Márquez en els últims deu minuts, en què, tot i les ocasions, ja semblava tot perdut.

No estem tenint les coses tan clares com a fora, però avui han estat dos detalls
Manu Barreiro
davanter del nàstic
Hem fet coses molt bé en molts moments i hem estat eficaços en la porteria rival
Natxo González
entrenador del saragossa

ELS VESTIDORS

El problema ha estat l’ansietat que ens ha generat el primer gol. L’equip ha intentat trobar espais però el rival s’ha sabut defensar
En aquesta categoria si no ets contundent a les àrees ho acabes pagant
Nano Rivas
entrenador del nàstic

Álvaro Vázquez, substituït abans d’hora

El Nàstic volia castigar la falta de velocitat de Perone enviant a l’espai Álvaro Vázquez i el davanter de Montgat va tenir diverses ocasions en el tram inicial de partit. El pla semblava funcionar-li al conjunt grana fins que una entrada de Grippo va destarotar tot el que el cos tècnic tenia pensat. La revinclada de turmell derivada de l’entrada va provocar la substitució de Vázquez i, a partir d’aquí, el Nàstic no va generar joc ni fluïdesa fins al tram final de l’enfrontament. “Sabíem que la velocitat d’Álvaro ens podia donar molt –va assegurar el tècnic Nano Rivas–, però ja hem vist què ha passat amb l’entrada d’Uche. Són dos davanters de perfil diferent perquè Uche és més de generar joc que d’anar a l’espai i no hem generat ocasions.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)