2a divisió FEF

Arturo calma els ànims en l’últim instant

Partit decebedor. Un gol del davanter del Sabadell en la darrera acció del matx dona l’empat a l’equip arlequinat, que és incapaç de trobar fluïdesa en el joc i es torna a encallar contra un equip que lluita per la permanència en la categoria

sabadell 1 peña dep. 1

SABADELL:Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Migue González, Ozkidi; Ángel, Adri Díaz, Marc Martínez (Víctor, 69’), Capó,; Guillemenot (Felipe Sanchon 57) i Arturo.PEÑA DEPORTIVA:Imanol, Marcos, Cendrós, Borja, Pomar (Javi Gallardo 89’), Marc, Rosa (Polanco 63’), Selfa, Guillermo (Górriz 72’), Bernal i Rueda.GOLS:0-1 (47’) Selfa. 1-1 (94’) Arturo.ÀRBITRE:Escriche Guzmán.T.G.:als locals Adri Díaz, Migue, Víctor, Arturo i Coch.PÚBLIC:1.579 espectadors a la Nova Creu Alta.

No hi ha manera que el Sabadell redreci el rumb. El conjunt arlequinat va sumar un empat in extremis que tot i ser aconseguit de manera heroica no va deixar satisfet ningú. Els arlequinats només han guanyat un dels sis últims partits i ahir van quedar paleses les dificultats que té a la Nova Creu Alta ja sigui per la facilitat per encaixar gols a pilota aturada com per la dificultat per generar futbol. Fins al punt que la Nova Creu Alta va començar a manifestar lleugerament el seu malestar amb els resultats i les sensacions que deixa l’equip de Seligrat.

El mal estat del terreny de joc no va facilitar gens ni mica que el Sabadell trobés un camí futbolístic sobre el qual guiar-se però a l’equip el va destorbar la pilota quan la va tenir. D’aquesta manera, el registre d’ocasions en tot el partit per als locals es va reduir a un tímid apropament d’Arturo en el minut 3 i a diverses centrades i passades a l’àrea que no van trobar cap rematador. Tampoc és que el Peña Deportiva amenacés gaire Roberto, que es va passar tot el primer temps mirant el partit de lluny menys en una ocasió inicial en què Guille va xutar lleugerament desviat. Això sí, en el segon temps, el conjunt balear va complicar el destí del partit als arlequinats amb una diana de Selfa, aprofitant el refús en un córner. Hi va posar remei Arturo en l’últim minut del partit rematant la pilota en una centrada tot aprofitant la mala sortida del porter i el marcatge de Cendrós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)