2a divisió FEF

futbol

lleida

Una golejada revitalitzant

2a divisió B. El Lleida s’imposa a l’Ontinyent gràcies a les dianes de Jorge Félix, Juanto (2) i Javi López, i s’apropa de nou a la zona d’ascens

LLEIDA 4 ONTINYENT 0

LLEIDA ESPORTIU:Diego Rivas; Leto, Eneko (Max, 74’), Trilles, Mousa; Javi López, Albístegui, Molina, Pumar (Valiente, 69’); Jorge Félix (Nierga, 71’) i Juanto.ONTINYENT:Campos; Róber, Russo, Julen Monreal (Nemesio, 57’), Verdú; Carrasco, Anaba; Alberto Rubio (Javi Zarzo, 79’), Juanan (Raúl González, 46’), Fran Machado; i Sascha Andreu.GOLS:1-0 (29’) Jorge Félix (29’). 2-0 (42’) Juanto. 3-0 (57’) Javi López. 4-0 (73’) Juanto.ÀRBITRE:Palencia Caballero.T.G.:Al local Trilles i als visitnats Róber i Alberto Rubio.PÚBLIC:Uns 800 espectadors.

Una alenada d’aire fresc. Això és el que va suposar la golejada que el Lleida Esportiu va etzibar a l’Ontinyent (4-0), en un gran partit dels blaus, que van ser molt superiors a un rival directe en la classificació i s’apropen de nou a la zona d’ascens. Juanto Ortuño, reforç d’hivern, va marcar per primer cop amb un doblet i Jorge Félix i un estel·lar Javi López (que va assistir en els dos gols d’Ortuño) van arrodonir el marcador.

Després d’uns primers minuts de tempteig, a poc a poc el Lleida es va anar fent l’amo del partit i es va anar aproximant cada cop amb més perill a la porteria d’Álvaro Campos, que tornava al Camp d’Esports. La primera oportunitat del Lleida va ser per a Juanto (14’), en una rematada de cap desviada. El primer gol blau va arribar en el minut 29, amb una passada enrere de Leto per a Jorge Félix que no va perdonar (1-0). Tot seguit, era Ortuño qui insistia, primer amb un xut dèbil i després en una rematada de cap desviada. Era l’avantsala del gol que faria en el minut 42, també de cap, amb una centrada de Javi López (2-0).

Amb encara més fam

En el segon temps, el Lleida va buscar ampliar la renda, i en els primers minuts va seguir rondant la porteria visitant amb xuts de Juanto i Javi López. En el minut 57 va arribar el tercer, en un gran xut des de fora de l’àrea de Javi López en l’execució d’un lliure indirecte (3-0). Amb la tranquil·litat de la golejada, el Lleida va voler arrodonir el resultat i va tenir moltes ocasions per fer-ho, aconseguint el 4-0 definitiu novament en una centrada de Javi López connectada de cap per Juanto, que es va acabar quedant a les portes del hat-trick.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)