Territorial

El Girona, per qualitat

Div. d’honor juvenil. El conjunt blanc-i-vermell torna al camí del triomf com a local i continua lluitant per pressionar el Saragossa per la segona plaça

girona 2 sant andreu 0

GIRONA:Torra, Prado, Teo, Uche, Mario, Iván (Piany, 66’), Pedro Porro (Guillem, 77’), Jofre, Homet (Muni, 74’), Juli i Valery (Pol, 87’).SANT ANDREU:;Mora, Espígol, Sergi, Wanderson (Jairo, 82’), Omar (Alcoba, 30’), Jorge, Peña, Montoya (Viver, 65’), Busquets, Guillem i Víctor (Puerto, 21’).GOLS:1-0 (25’) Valery. 2-0 (46’) Homet.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:als locals Juli i Jofre; als visitants Espígol i Jorge.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 500 espectadors al municipal de Vilablareix.

El Girona va tornar a sumar tres punts jugant com a local després de superar el Sant Andreu (2-0). Els jugadors dirigits per Àlex Marsal havien perdut el darrer duel disputat a Vilablareix contra el Barça (0-3) i, després d’aixecar l’ànim al camp de l’Espanyol (1-3), van confirmar contra els quadribarrats que lluitaran fins al final per accedir a la segona posició. I és que el Saragossa no va passar de l’empat contra el Cornellà (1-1) i els gironins es queden a quatre punts dels aragonesos.

El Girona va sortir millor al terreny de joc i, de seguida, va disposar de les millors ocasions. En el 25’, Valery va fer l’1-0 rematant dins de la porteria un refús defensiu després d’una centrada de Prado. El Sant Andreu va intentar reaccionar però sense profunditat. L’aposta visitant era la pilota aturada però sempre va topar amb Torra o amb la defensa.

En el primer minut de la segona, Porro va fer una gran centrada que Homet, lliure de marca, va introduir dins de la porteria. A partir del 2-0, el joc es va embrutar i les interrupcions van evitar que el Girona dominés del tot un partit que Jofre va poder sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)