2a divisió FEF

futbol

Lleida

Un doblet alleujant

Juanto, que no havia marcat en sis partits, va fer dos gols a l’Ontinyent

“Estic content, ja que era conscient que hi ha expectatives en mi”

Va ser el gran fitxatge del Lleida en el mercat d’hivern. Estava cridat a marcar la diferència a dalt, ja que a l’equip li estava costant molt perforar porteries contràries. Aquesta era l’aurèola amb què Juanto Ortuño va fer cap a la capital del Segrià a principis de gener. El fet que arribés procedent de la primera divisió portuguesa, i que la gent el recordi fent gols a cabassos ja fa temporades amb el Vila-real B (31 entre el 2012 i el 2014), propiciava que se n’esperés molt, d’ell. D’entrada, però, no hi va haver manera. Sis partits i zero gols. Tot plegat, fins diumenge passat, en què el futbolista nascut a Iecla es va treure l’espina amb un doblet en l’important victòria de l’equip contra l’Ontinyent (4-0). Juanto, com no podria ser d’una altra manera, va acabar la cita amb un somriure d’orella a orella. “Soc conscient que s’havien generat unes expectatives en mi i que, fins ara, no havia aconseguit marcar tot i disposar d’ocasions per fer-ho, així que estic molt content”, afirmava l’ariet després del partit. Durant tot el període sense sucar, el futbolista murcià tampoc no s’hi va voler capficar gaire: “Malament no ho he passat, però és cert que quan veus l’equip necessitat de punts i s’esperen coses de tu, es genera aquesta pressió. En tot cas, jo treballo sempre igual, intentant millorar, hi ha tardes en què la pilota entra i d’altres en què fent la mateixa feina no entra.”

El triomf de diumenge del Lleida, unit a l’empat del Cornellà a Formentera, fa que el conjunt de la Terra Ferma s’hagi acostat de nou a aquelles posicions que vol ocupar al final de la temporada, les de play-off. Els de Gerard Albadalejo tenen el quart a tres punts i la fita ara és caçar-lo al més aviat possible, tal com explica el mateix Juanto: “La victòria contra l’Ontinyent és important per l’autoestima de l’equip, ja que era un rival directe, i el volíem atrapar i guanyar el goal average. L’objectiu que tenim és escalar fins a les posicions de play-off al més aviat possible.” Ell, amb tot, espera contribuir a aquesta fita jugant o bé d’ariet o bé més obert al carril de l’atac: “Em trobo còmode ubicat com a referència ofensiva o una miqueta més a la banda, són dues posicions que conec.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)