Nàstic

futbol

Nàstic

Maledicció interminable

Nàstic. Els grana ja han perdut vuit partits a casa, un registre només empitjorat en la categoria el curs 1998/99

El canvi a la banqueta tampoc trenca la maledicció al Nou Estadi. Després de caure dissabte contra el Saragossa (0-2), el Nàstic ja ha perdut vuit partits dels tretze que ha disputat com a local, un registre que en les últimes dècades només empitjora l’Ourense de la temporada 1998/99, que va perdre nou partits a casa després de 27 jornades de lliga i que va acabar cuer a vint punts de la zona de permanència. Des de llavors, només quatre equips havien perdut vuit partits en el mateix punt del campionat, i tots quatre van acabar descendint a segona B: el Nàstic de la temporada 2011/12 –ni Joan Carles Oliva ni Jorge d’Alessandro van poder evitar un descens que es va certificar amb algunes jornades d’antelació–, el Sevilla Atlético i l’Alacant de la 2008/09 –equips que de seguida es van enfonsar i van baixar aviat– i el Còrdova de la 2004/05, que al final va reaccionar i va estar a punt de salvar-se.

Aquesta temporada, només el Sevilla Atlético (9 punts) empitjora els números del Nàstic com a local (11). Tot i això, la plantilla del Nàstic està convençuda que els resultats milloraran, ja que diuen que la imatge i les prestacions de l’equip han canviat des de l’arribada de Nano Rivas, que ha aconseguit un punt en els dos partits que ha dirigit a casa i tres en el de fora. “Volem guanyar a casa i potser algun cop ens precipitem, però les sensacions de la derrota contra el Saragossa són millors que les altres. Cal ser positius”, va afirmar el davanter Manu Barreiro. El tècnic, Nano Rivas, també es va quedar amb la bona imatge del seu equip i es va mostrar convençut que, més que en ansietat, el seu equip traduirà la falta de victòries a casa en motivació.

LA FRASE

2017/18
Nàstic 8
Sevilla Atlético 7
2015/16
Osca 7
2014/15
Racing de Santander 7
*
Barça B 7
*
2012/13
Xerez 7
*
2011/12
Nàstic 8
*
2009/10
Nàstic 7
2008/09
Alacant 8
*
Sevilla Atlético 8
*
2006/07
Vecindario 7
*
Sporting 7
2005/06
Eibar 7
*
2004/05
Còrdova 8
*
2000/01
R. Ferrol 7
1999/00
Toledo 7
*
1998/99
Ourense 9
*
* Equips que van acabar la temporada baixant a segona B.
Volem guanyar a casa, i potser algun cop ens precipitem, però les sensacions de la derrota contra el Saragossa són millors que les altres. Cal ser positius
Manu Barreiro
DAVANTER DEL NÀSTIC

Pendents del turmell d’Álvaro

El Nàstic perdrà durant les properes setmanes el seu davanter Álvaro Vázquez, autor de tres gols des que es va incorporar a l’equip tarragoní en el mercat d’hivern. Contra el Saragossa, en el setè partit amb la samarreta grana, es va fer una lesió al lligament lateral extern del turmell dret i avui se’n coneixerà l’abast exacte, però ja es compta que Álvaro Vázquez es perdrà uns quants partits de lliga. Dissabte passat, el substitut del davanter maresmenc va ser Ikechukwu Uche, que s’acaba de recuperar d’una lesió que l’ha tingut prop de dos mesos de baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)