Territorial

Quim Ferrer

Entrenador de porters de la Jonquera

“Alguna cosa s’hi hauria de fer”

Quim Ferrer, exjugador del Múrcia a primera i 2a A i del Figueres a 2a A i 2a B, explica el que va viure diumenge i que l’ha convertit en el que menys vol, el centre de les mirades.

Primer de tot. Com es troba?
Estic bé. Em vaig quedar uns moments inconscient, però un cop a l’ambulància ja vaig dir que em trobava bé, però el protocol deia que després de rebre un cop així al cap m’havien de traslladar a l’hospital per fer proves. Tinc un bony allà on vaig rebre el cop i res més; estic bé.
Recorda com van anar els fets?
Ho recordo tot molt bé. En l’últim minut del partit vam xutar una falta que va acabar amb un gol fantasma en què l’assistent va dir que havia entrat i va concedir el gol. Allò va ser l’origen de tot. Nosaltres ho vam celebrar des de la banqueta i em va venir un jugador d’ells, es va posar davant meu i em va donar un cop de cap que em va deixar estès.
En algun moment del partit hi havia hagut més tensió del que és habitual en un partit?
A les banquetes havíem tingut les típiques discussions en algunes jugades, però no havia passat res fora del que és normal. Evidentment, com que el gol servia per empatar (2-2) en l’últim minut ho vam celebrar una mica més, però no m’esperava que cap jugador vingués directe a buscar-me a mi.
Després que fos traslladat a l’hospital, algú del Sant Joan de Montcada s’ha posat en contacte amb vostè?
No. Tot el que sé d’ells és que diuen que no va passar res i que no hi va haver cap agressió. Diuen que tot és una invenció meva. Això et fa sentir certa ràbia i t’indigna, però el més important és que estic bé. Tampoc m’interessa generar polèmica i per això no ho denunciaré.
No és la primera vegada que hi ha problemes en aquest camp. Amb la Jonquera hi havia hagut problemes abans?
És un camp petit on la gent sempre està molt a sobre del partit i els jugadors són molt intensos. En aquest cas el fet que fos un gol polèmic al final del partit és el que ho va escalfar tot. Entre nosaltres no havia passat mai res, però ells ens retreien que a casa els havíem fet una ensarronada, cosa que no entenem gaire i ens va estranyar molt perquè no havia passat res de res en la primera volta.
Vostè va jugar molts anys, sobretot a 2a A i 2a B. Havia viscut alguna situació similar?
Mai. Estic bastant sorprès amb el que va passar i penso que s’hi hauria de fer alguna cosa perquè no torni a passar. Evidentment, l’esport està per passar-s’ho bé i no per passar males estones com aquesta.
Ha tingut contacte amb algú de la federació?
Sí, m’han trucat alguns membres de Girona per saber com estava i els ho agraeixo molt.
Espera que la FCF actuï en conseqüència amb els seus missatges de voler erradicar la violència dels camps de futbol?
Ja que estem lluitant contra tot això des de fa molts anys jo penso que sí. No sé què s’hi pot fer, però alguna cosa sí que s’hi hauria de fer. Crec que aquestes coses no haurien de passar en un camp de futbol, on hi hauria d’haver la màxima esportivitat per part de tots. Seria important que això no tornés a passar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)