Girona

Choco Lozano

jugador del girona

Un escenari impensable

Choco Lozano. El davanter hondureny del Girona visitarà el Camp Nou aquest dissabte amb el Girona a primera divisió quan fa un mes vestia de blaugrana i jugava al Miniestadi amb el Barça B

Per a Choco Lozano, el partit d’aquest dissabte al Camp Nou de ben segur que serà especial, i sobretot posarà en evidència com li ha canviat la vida l’últim mes. El davanter hondureny tornarà a visitar unes instal·lacions, les del Barça, que coneix bé, però aquesta vegada en comptes de canviar-se als vestidors del Miniestadi, on va jugar fins al gener, ho farà als del Camp Nou i amb la samarreta del Girona, amb qui disputarà el duel de la jornada 25 de primera divisió.

I és que fa tot just un mes, Anthony Choco Lozano jugava amb la samarreta blaugrana al Miniestadi contra el Valladolid (0-1). “La veritat és que si m’haguessin dit que jugaria al Camp Nou contra el Barça a primera divisió fa ben poc no m’ho hauria ni imaginat. El Girona em dona aquesta oportunitat i estic molt agraït per afrontar-la”, diu el futbolista, pel qual el Barça va pagar 1,4 milions l’estiu passat, i li va fer un contracte fins al juny del 2019.

En el millor escenari

Lozano arribarà al Camp Nou en ple procés d’adaptació al seu nou equip i havent jugat dues estones en les dues últimes jornades, contra el Sevilla i el Leganés. El calendari del Girona –l’equip haurà de jugar tres partits en set dies– pot afavorir les rotacions en l’equip titular, una situació que motiva el jugador: “Espero que hi hagi canvis i pugui tenir minuts, però qui ho decideix és l’entrenador i s’ha de respectar la seva decisió. Sabia que aquí seria complicat tenir minuts, però amb treball i de mica en mica espero anar tenint més protagonisme.”

Amb el Barça B, Lozano va disputar 20 partits i va marcar quatre gols. En el mig any que va ser a la casa blaugrana, el futbolista hondureny va tenir l’oportunitat d’entrenar-se en diverses ocasions amb la primera plantilla. “Vaig poder comprovar la gran qualitat dels que seran els nostres rivals dissabte i també l’exigència que hi ha en els seus entrenaments”, remarca.

EL PROTAGONISTA

La veritat és que si m’haguessin dit que jugaria al Camp Nou contra el Barça a primera divisió fa ben poc, no m’ho hauria ni imaginat
Espero tenir minuts. Qui ho decideix és el tècnic i s’ha de respectar la seva decisió
‘Choco’ Lozano
Davanter del Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)