2a divisió A

futbol

Duel català a Segona

L’ambient que s’enyora

Duel català. El Miniestadi espera millorar l’afluència de públic, poc més de 2.000 seguidors de mitjana, en el duel de dissabte contra el Nàstic gràcies a la marea grana que es prepara

El Miniestadi ha quedat molt lluny fins ara de tenir ocupats els més de 15.000 seients de què disposa. L’afluència de públic dels tretze partits de lliga que s’hi han disputat aquesta temporada va dels 2.804 espectadors que van veure el Barça B-Oviedo de la quarta jornada als 1.327 de la visita de l’Albacete en la vintena, i la mitjana no és gaire superior als 2.000. Dissabte que ve, en el partit contra el Nàstic (a les quatre), s’espera la millor entrada de la temporada, sobretot perquè hi haurà una àmplia presència d’aficionats tarragonins. El club grana preveu que com a mínim mig miler de seguidors facin costat al seu equip al Miniestadi, una xifra que molt probablement serà més elevada.

El fet que els dos equips estiguin en progressió per fugir del perill –el Barça B ha guanyat quatre dels cinc últims partits i el Nàstic es mostra fort a fora– i que el Barça jugui després, a tres quarts de nou del vespre, al Camp Nou contra el Girona –doble ració de duel català a les instal·lacions blaugrana– farà que més seguidors del que és habitual assisteixin al partit, en què els dos equips intentaran distanciar-se més de les places de descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)