2a divisió FEF

De bones sensacions no es viu

2a divisió B. El Llagostera rep la visita del Lleida (a les 16.30 h) amb l’esperança de tornar a guanyar a casa després de quatre partits sense fer-ho i distanciar-se de la zona de descens

L’alegria del Llagostera el 2018 no acaba de ser completa, i és que, tot i que l’equip ha millorat en sensacions, joc i solidesa (una sola derrota en els primers set partits de la segona volta), la zona de descens continua estant massa a prop, concretament a dos punts per sota. És per això que els gironins no es poden relaxar gens ni mica, començant per l’exigent partit d’avui al municipal contra el Lleida (a les 16.30 h), cinquè classificat i amb el play-off d’ascens a només tres punts després de l’última golejada contra l’Ontinyent (4-0), amb un doblet inclòs de l’exllagosterenc Juanto Ortuño.

“Hem fet un pas endavant amb les sensacions, però el que realment importa són els punts i en aquest sentit estem necessitats. Queden 12 partits en total, sis a fora i sis a casa, i hem de començar per intentar guanyar el pròxim contra un gran rival com és el Lleida. Necessitem convertir aquestes sensacions en victòries”, comenta l’entrenador del Llagostera, Òscar Álvarez, que també destaca la necessitat de millorar les prestacions com a locals (els blaugrana només han sumat 12 punts en 13 partits al municipal i en fa quatre que no hi guanyen, amb una derrota i tres empats seguits). “L’equip ha crescut a fora i també a casa, però tot i competir bé contra bons equips com el Cornellà, el Vila-real B o el Mallorca, no hem aconseguit victòries en els últims partits. També hem de tenir més gol, que a hores d’ara és el que més ens està costant, ja que en defensa ens hem convertit en un equip bastant fiable”, diu Álvarez.

Pel que fa al rival, Álvarez no se’n fia gens ni mica, i tampoc vol fer gaire cas de la dada que diu que el Lleida només ha guanyat un dels últims vuit partits a domicili. “Tenen un bon equip, amb jugadors de qualitat. Potser en aquests tipus de camps com el nostre el seu joc se’n pot ressentir una mica, però tot i així són capaços d’adaptar-se perfectament. Estan molt a prop del play-off i això fa que tinguin una il·lusió extra molt perillosa”, explica el tècnic, que té clar que la lluita per la salvació es preveu llarga i dura fins al final: “Tot continua molt igualat, hi ha equips que no es donen per vençuts i lluiten com nosaltres per escapar-ne. Si ens despistem tornarem a posar-nos allà a baix i després costarà molt sortir-ne; per tant, aquests tres punts són molt importants.”

Al Llagostera, Guichón ha arrossegat molèsties durant la setmana però estarà a punt per al partit, mentre que Pitu, que surt d’una lesió, també té possibilitats de tornar a la convocatòria.

LA PRÈVIA

Hem millorat amb les sensacions, però el que realment importa són els punts i en aquest sentit estem necessitats

PARTIT ESPECIAL

El central Pau Bosch, excapità del Lleida, es retrobarà amb l’equip de la seva terra

S’HA DE MILLORAR

El Lleida està molt a prop del ‘play-off’ i això fa que tinguin una il·lusió extra molt perillosa
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
3
punts
dels últims dotze possibles (1 derrota i 3 empats seguits) acumula el Llagostera en els últims 4 partits al municipal
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)