Primera catalana

El Lloret, amb millor sensació

1a cat. Els lloretencs van igualar el gol visitant en els últims minuts

lloret 1 banyoles 1

LLORET:Tuscà, Puntí, Majó (Aran, 85’), Poza (Romero, 68’), Gousmani (Expósito, 79’), Nil Victòria, Roger Cunill, Marc Sánchez (Velis, 68’), Aparicio, Bukary i Peke.BANYOLES:Bartrina, Quimo, Gallardo, Moreno, Jordi Sala (Kuhn, 85’), Benaissa, Gispert (Jam, 46’), Tarifa (Barceló, 46’), Toni Guell, Massó (Bastidas, 78’)i Adrià Casanova.GOLS:0-1 (80’) Adrià Casanovas. 1-1 (89’) Expósito.ÀRBITRE:Carrasco Baca.T.G.:a Poza, Bukary i Puntí del Lloret, i a Guell, Tarifa, Massó i Beniassa del Bayoles.

Repartiment de punts en un duel entre dos equips amb necessitats que ocupen la zona baixa de la classificació. El fet que el Lloret restablís l’empat en els últims minuts, que aquest resultat li permeti guanyar el goal average amb el Banyoles i que amb el punt aconseguit torni a sumar en positiu i mantenir-se fora del descens va fer que fossin els locals qui valoressin més positivament el resultat final.

En la primera part, la igualtat i la falta d’oportunitats va marcar l’enfrontament. En la segona, el Lloret va tenir més control, però tampoc va arribar amb claredat a la porteria dels banyolins, que van aprofitar un refús en llarg per avançar-se. Casanova va trencar al límit el fora de joc i va superar Tuscà (80’). El Lloret va saber reaccionar i després d’estirar-se en atac va trobar el premi del gol en el darrer minut de partit. Expósito va ser el golejador amb un bon xut des de fora l’àrea, un gol que va permetre sumar un punt.