3a divisió FEF

La Unió busca un cop d’efecte

3a divisió. Els figuerencs visiten l’Europa (12 h) amb la necessitat de trencar una ratxa de tres partits sense guanyar

El Figueres, que només ha sumat dos dels últims nou punts possibles, continua en una zona perillosa de la classificació després de veure com diumenge passat se li escapava la victòria en l’últim moment contra el Gavà (2-2). Per això el partit d’avui al Nou Sardenya (a les 12 h) es presenta com una gran oportunitat perquè els figuerencs aconsegueixin contra l’Europa agafar l’impuls necessari per afrontar el tram final de temporada amb més optimisme. “No és que estiguem en una situació preocupant, però no és gaire tranquil·la i per això, tot i saber que visitem un camp difícil, ho fem preparats i mentalitzats per aconseguir una victòria. Estem en una bona línia encara que els resultats no acompanyin i per això sabem que tard o d’hora ha d’arribar”, assegura el tècnic, José Luis de los Reyes Gordillo.

Els figuerencs, sense els lesionats Ot Bofill i Bonaventura, intentaran burxar la ferida del conjunt escapulat, que ha perdut els últims dos partits i s’ha allunyat de les primeres posicions. “Esperem que les baixes que tenen i la situació anímica en què es troben ens permetin fer un bon partit i guanyar en situacions d’un contra un, ser més forts i portar el control del partit. Ells acostumen a sortir amb molta força, però confiem poder-los controlar i després fer el nostre joc”, analitza Gordillo.

LA PRÈVIA

Esperem que les baixes que tenen i la situació anímica en què es troben ens afavoreixin i ens permetin fer un bon partit
No estem en una situació tranquil·la i per això estem mentalitzats per aconseguir una victòria
J.L. de los Reyes Gordillo
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)