3a divisió FEF

El Palamós afronta una autèntica final

3a divisió. Els de Pitu Batlle reben la visita del Granollers (a les 12.00 h) i podrien deixar el descens a cinc punts

La victòria de la setmana passada al camp de l’Ascó (0-2) ha donat ales al Palamós, que va veure com per fi trencava una ratxa de nou jornades sense guanyar. Tot i això els de Pitu Batlle no es poden relaxar, més aviat tot el contrari, i és que aquest migdia afronten un partit vital per la lluita per la permanència. Els palamosins rebran la visita del Granollers (12h), el principal rival del degà en la lluita per la permanència, perquè ara mateix és qui marca el descens amb només dos punts menys que el Palamós. “És un partit de sis punts, perquè es tracta d’una autèntica final perquè és contra el nostre rival més directe. Després de guanyar la setmana passada tenim molt clar que estem preparats per guanyar i anirem a totes des del primer minut. Entre tots hem demanat aquests dies que l’afició ens doni suport en un partit tan important”, explica el tècnic, Pitu Batlle, que no deixa de tenir respecte per l’equip vallesà: “És un equip de la nostra lliga i que, com nosaltres, s’ha reforçat per intentar sortir de baix.”

El partit d’avui serà també una bona oportunitat perquè els palamosins guanyin a casa, on no ho fan des del novembre. En la mateixa línia es troba el Granollers a domicili, i és que tot i guanyar l’Horta la setmana passada (3-1) a fora no guanya des de l’octubre. Pel partit d’avui Batlle no podrà disposar Cano, sancionat, però recupera Uri Vila, Àlex Campos, Caballero i Sergio Garcia. Kike Sánchez és dubte.

És un partit de sis punts, perquè es tracta d’una final contra el nostre rival més directe. Anirem a totes des del primer minut
És un equip de la nostra lliga i que, com nosaltres, s’ha reforçat per intentar sortir de baix
Pitu Batlle
entrenador del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)