Sabadell

futbol

sabadell

Empat amb èpica del Sabadell a Son Malferit

Nou homes. Els arlequinats sumen tot i jugar més de mig partit en inferioritat numèrica per les expulsions de Víctor (44’) i Pol Moreno (79’)

at. balears 1 sabadell 1

ATLÈTIC BALEARS:Aulestia, José Ruiz, Vallori (Malik, 66’), Farrando, Biel Guasp, Villapalos, Canario, Kike López, Hugo Díaz (Alles, 72’), Fullana i Julio Delgado.SABADELL:Roberto, Óscar Rubio, Pol Moreno, Dani Gómez, Migue, Ángel, Víctor, Josu (Guillemenot, 84’), Pedro Capo, Adri Díaz i Arturo.GOLS:1-0 (14’) Fullana, de penal. 1-1 (54’) Migue.ÀRBITRE:Santos Pargaña.T.G.:al local Farrando; als visitants Arturo, Roberto, Capó i Adri Díaz.T.V.:als visitants Víctor (44’) per vermella directa i Pol Moreno (73’) per doble groga; i al local Biel Guasp (89’) per doble groga.

El punt d’ahir a Son Malferit no soluciona gaire res al Sabadell però en canvi sí que alimentarà, i molt, l’ànima de l’equip de Seligrat. El conjunt arlequinat es va sobreposar al gol de l’empat encaixat abans del primer quart d’hora i a les dues expulsions (44’ i 73’) que el van fer jugar més de mig partit en inferioritat numèrica. Però tot i així, els arlequinats van aconseguir sumar a domicili, allunyar-se del descens mentre que el vaixell de la promoció d’ascens sembla en un port cada vegada més llunyà.

Tot es va girar en l’escalfament, quan Seligrat va haver de variar l’onze per culpa d’una inoportuna lesió de Marc Martínez. El penal assenyalat al començament del partit –gol de Fullana– ni l’expulsió de Víctor per un suposat cop de colze a un rival aclarien el panorama per al conjunt arlequinat en la segona meitat.

Tot i alguns apropaments de l’Atlètic Balears, els vallesans van sortir esperonats en el segon temps i per mitjà d’una falta provocada per Arturo –ahir, amb una feina incansable–, Migue González va clavar la pilota a l’escaire d’Aulestia. El domini del Balears, fruit de l’expulsió de Pol Moreno –el partit es jugava nou contra onze– no va impedir que els arlequinats disposessin d’ocasions per empatar, especialment una carrera d’Arturo a tres minuts del final que el davanter no va poder concretar perquè va arribar fos. Roberto, això sí, també es va lluir en la part final per assegurar un empat molt lluitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)