2a divisió FEF

El Badalona, de tres en tres

En ratxa. El conjunt escapulat en fa prou amb un gol en pròpia porta del Peña Deportiva per encadenar el tercer triomf

peña dep. 0 badalona 1

PEÑA DEPORTIVA:Imanol, Marcos (Rueda, 62’), Cendrós, Navarro, Pau Pomar, Marc de Val, Eric, Salinas (Górriz, 79’), Guille, Pepe Bernal i Rosa (Javi Gallardo, 62’).BADALONA:Morales, Héctor Camps, Albarrán, Robusté, Moyano, Álvaro Vega (Joel Cañaveras, 77’), Robert Simón, Segura, Rubén Sácnhez, Rufo (Enri, 54’) i Néstor Querol (Toni Lao, 81’).GOLS:1-0 (38’) Marcos, en pròpia porta.ÀRBITRE:Sánchez López.T.G.:al local Salinas; i als visitants Álvaro Vega, Rufo, Segura i Enri.T.V.:al local Cendrós (86’), doble amonestació.

El Badalona s’està acostumant a somriure. Ahir va fer-ho al camp del Peña Deportiva, on el conjunt que entrena Manolo González va encadenar la tercera victòria i el cinquè partit sense encaixar cap gol. Els escapulats van ser rigorosos en un partit poc brillant i en van fer prou amb un gol en pròpia porta de Macos poc abans del descans per assegurar-se tornar cap a Catalunya amb els tres punts al sarró.

En el primer temps no hi va haver un dominador clar, tot i que les millors ocasions van ser per al Badalona. El gol, això sí, va arribar en una acció fortuïta en el minut 38. Robusté va enviar una pilota bombada des de la rereguarda buscant Néstor Querol i el defensa local Marcos, volent refusar-la, va batre el seu propi porter. Amb el 0-1 els locals van pressionar buscant el gol de l’empat, però van trobar sempre la fiable resposta de Morales i la fefensa. El Badalona, per la seva banda, hauria pogut sentenciar amb alguna bona ocasió, però no ho va fer. En tot cas, el segon gol no va ser necessari per amarrar la victòria.

ELS VESTIDORS

Hem fet un partit molt complet, molt seriós. Era el que tocava, no havíem de fer-ho bonic
Manolo González
entrenador del badalona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)