Girona

futbol

Derbi Barça-Girona

Fidels, però golejats

Res a fer. Àlex Granell, el capità del Girona damunt la gespa del Camp Nou, es va mostrar satisfet per la proposta de l’equip però alhora resignat per la gran superioritat del Barça

Àlex Granell va lamentar a la zona mixta del Camp Nou la golejada encaixada pel Girona a mans del Barça. Conscient de la superioritat blaugrana, el gironí va mostrar-se, però, orgullós de la fidelitat dels blanc-i-vermells a l’estil i la proposta de joc que els ha portat a competir en escenaris majestuosos com el de dissabte: “Hem jugat com juga el Girona. Som ambiciosos, no tenim por i sortim a pressionar a l’home. No ha sortit bé perquè el rival té molt talent. Segur que és una experiència que ens servirà ja que encara hem d’anar a altres grans estadis per jugar contra rivals molt bons” comentava el migcampista gironí, capità de l’equip a la gespa del Camp Nou.

Granell va admetre que avançar-se en el marcador tan aviat fins i tot va sorprendre els mateixos jugadors gironins: “Si el 0-1 s’hagués mantingut durant cinc o deu minuts potser el Barça s’hauria posat nerviós i ens hauríem ordenat i tancat una mica més. De totes maneres, el Girona ha estat fidel al seu estil anant a l’home. Ens ha penalitzat el fet que s’hagin generat espais a les esquenes i que el Barça, un gran mèrit seu, ha fet un bon partit” explicava Àlex Granell, que afegia: “El mister és una persona que sempre vol saber què pensen els jugadors. Sap que té futbolistes ambiciosos que venen de pujar de segona divisió i hem volgut plantejar un partit al camp tal com ho havíem estat fent fins ara.” I és que Pablo Machín va deixar entreveure que van ser els mateixos jugadors que li van demanar mantenir les estratègies habituals per mirar de plantar cara al Barça, un fet que només va succeir durant escassos quatre minuts de joc.

Hem jugat com juga el Girona. Som ambiciosos, no tenim por i sortim a pressionar a l’home
Àlex Granell
migcampista del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)