La Pobla esgarrapa un punt en un partit ple d’alternances

Fortí. El Cerdanyola suma el cinquè partit consecutiu sense conèixer la derrota

cerdanyola 2 la pobla maf. 2

CERDANYOLA:Del Rio, Juli, Alberto, Alex Torres, Dani Martí, Rubén, Pitu, Pau López, Joel (Montoro 83’), Toledo (Aliaga 43’) i Roger (Coke 66’).LA POBLA DE MAFUMET:Perales, Pol, De Nova, Salva, Roger Figueras, Adrian, Pol Prats, Eric (Riad 85’), Moha, Rayco i Pol Blay (Pol Ballesteros 62’).GOLS:0-1 (26’) Moha. 1-1 (36’) Toledo. 2-1 (56’) Dani Martí. 2-2 (65’) Eric.ÀRBITRE:Robas Bondia.T.G.:cap.T.V.:doble amonestació al local Pitu (87’).COMENTARI:A la Pobla se li va ennuegar el partit a Cerdanyola tot i que encara va acabar salvant un punt. El partit, ple d’alternances en el marcador, es va acabar decidint per una diana d’Eric que establia el repartiment de punts amb el qual el conjunt vallesà, que suma el cinquè partit seguit sense perdre, va fent camí cap a la salvació. Moha, aprofitant una passada de la mort de De Nova, va trencar la igualtat que regnava en els primers instants. Però només deu minuts va trigar el Cerdanyola a contestar amb un servei de córner de Pitu que va rematar a gol Jonathan Toledo, lesionat i substituït abans del descans. Després de la represa, la Pobla va tenir més voluntat ofensiva amb un parell d’ocasions però va ser Dani Martí –cinquè gol en cinc partits per al defensa– qui va aprofitar una jugada plena de rebots per avançar els seus. De seguida, la Pobla va empatar amb una pilota rebotada que va aprofitar Èric.