El Sant Andreu rescata un punt al final en el derbi

Empat agònic. Elhadji va igualar en el 89’ el gol que havia fet Marc Río en la primera part

horta 1 sant andreu 1

HORTA:Andrés, Casti, Javi Morales, Gueri (Domi, 78’), Galeano, Edgar, Guillem, Genís, Marc Río (Arranz, 56’), Isaac (Jota, 63’) i Adri Lledó.SANT ANDREU:Segovia, Méndez, David López, Juanma, Noguera, Víctor Alonso (Joel 81’), Josu, Alberto Garcia (Juanan, 63’), Elhadji, Ton Alcover (85’) i Alfred Planas.GOLS:1-0 (21’) Marc Río. 1-1 (89’) Elhadji.ÀRBITRE:Garcia Fuster.T.G.:als locals Castillo, Edgar, Adri Lledó, Marc Río; i als visitants Segovia, Méndez, Juanma, Víctor Alonso i Josu.COMENTARI:El derbi no va decebre cap de les dues aficions. Els dos equips van estar buscant la victòria des del primer minut, cadascun utilitzant les seves armes, i es va veure un bon matx. El Sant Andreu es va adaptar molt bé al Feliu i Codina, i va dominar els primers minuts de partit, en què l’Horta sense tenir completament la possessió de la pilota se sentia menys còmode. Tot i això, en el 21’ de la primera part, Marc Río va aprofitar una badada defensiva dels andreuencs per avançar els locals amb un efectiu xut creuat dins l’àrea. El Sant Andreu va saber refer-se del gol, i a pesar de fallar un penal a favor, va aconseguir empatar el partit en el minut 89, amb una gran jugada de Juanan que va posar una excel·lent centrada al cap d’Elhadji. L’ariet no va desaprofitar l’oportunitat, i va rescatar un important punt.