2a divisió FEF

El gust més agredolç

2a divisió B. Barnils avança l’Olot amb un golàs des de fora de l’àrea, però l’expulsió de Bigas els ho posa molt difícil i Nuha acaba empatant per a l’Atlètic Saguntí en el minut 86

at. saguntí 1 olot 1

ATLÈTIC SAGUNTÍ:Lluna; Felip (Javi Boix, 82’), Marín, Óscar López, Escudero; Gilabert (Granell, 61’), Nico Kata, Juliá; Maldonado (Nuha, 61’), Lois i Carlos Esteve.OLOT:Ginard; Masó, Jose, Carles Mas, Bigas; Barnils, Roger, Hèctor; Marc Mas (Alfredo, 85’), Cosme (Toril, 75’) i Uri (Micaló, 69’).GOLS:0-1 (56’) Barnils. 1-1 (86’) Nuha.ÀRBITRE:Ripoll Solano.T.G.:als locals Esteve, Nuha, Lois i Nico Kata; i als visitants Marc Mas, Uri, Toril i Ginard.T.V.:Bigas, per dues grogues (66’).PÚBLIC:Uns 1.000 espectadors al Nou Camp de Morvedre.

Va veure molt a prop la victòria, però també hauria pogut perdre; va celebrar l’empat final, però també el va lamentar. Són les sensacions contraposades amb què va acabar l’Olot després de l’1-1 al camp de l’Atlètic Saguntí. El gust va ser més agredolç que mai: els olotins van ser capaços de mantenir el zero a la porteria i d’avançar-se en el marcador, però es van quedar amb un home menys i van acabar encaixant l’empat en el 86’.

Un golàs de Roger Barnils ho va desencallar tot. En el minut 11 de la segona meitat, l’osonenc va engaltar un refús des de molt lluny, tal com li venia, i va sorprendre Lluna, que estava un xic avançat i no va poder fer res per evitar que la canonada entrés pel seu escaire dret. Barnils va estripar el partit, la monotonia d’un joc molt directe. Fins aleshores, els desplaçaments llargs i les centrades constants a l’àrea, moltes vegades sense sentit, havien acaparat l’ordre del dia.

Al petit camp de l’Atlètic Saguntí, poca cosa s’hi podia fer, més enllà de defensar-se i no entretenir-se gaire. L’Olot s’hi va adaptar i, amb un canvi de sistema inclòs –va jugar amb quatre defenses, un pivot defensiu i dos migcampistes més per farcir la zona ampla–, va resistir gairebé tota la primera meitat. Això sí, va patir de veritat en la recta final. Va respirar quan va veure que una centrada procedent de la banda esquerra es passejava per davant de la línia de gol, sense que ningú no la toqués, i quan Xavi Ginard va aparèixer. Una jornada més, el mallorquí va fer dues aturades de mèrit: una per salvar un intent de vaselina d’Àlex Felip des de fora de l’àrea i una altra per evitar un gol cantat, al primer pal i a boca de canó, d’ Esteve.

El 0-1 va emmudir el Nou Camp de Morvedre. L’Olot el va aguantar tant com va poder, però el va condicionar massa l’expulsió de David Bigas. L’ahir lateral esquerre titular va veure la segona targeta groga per una falta a Nuha quan el davanter de Santa Coloma de Farners volia entrar dins l’àrea per rematar una passada diagonal de Granell. Perdre un efectiu va fer mal a l’Olot, que havia aguantat molta estona la seva muralla, però que no va poder evitar que cedís a només quatre minuts del final. El Saguntí ho va provar amb tres davanters centre i va rebre el premi a la insistència quan Nuha va desviar la trajectòria d’un xut de Lois al fons de la porteria. En calent, el gol va ser una galleda d’aigua gelada sobre l’Olot; en fred, va fer justícia al que havia passat i, alhora, va suposar un punt positiu en la lluita per la permanència. No tothom ho aconseguirà.

ELS VESTIDORS

Aquest camp és una bogeria. Després del nostre gol tot ha canviat, amb molts despropòsits. Tot i això, hem estat a punt de guanyar
Em quedo amb l’esperit de l’equip, que demostra que sap competir i adaptar-se al medi
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot

Bigas torna a l’onze, però acaba expulsat

El lateral esquerre va ser una de les principals novetats que va presentar l’onze de Raúl Garrido per jugar contra l’Atlètic Saguntí. A més de l’entrada del futbolista de Peralada en el lloc de Guzmán, Blázquez i Pedro van deixar el seu lloc a Roger Vidal i Uri Santos. I és que el canvi més significatiu de tots va ser el del sistema del tècnic valencià, que va canviar el 3-4-2-1 pel 4-1-2-1-2 amb Barnils de pivot, Masó al lateral dret, Marc Mas de mitjapunta i Cosme i Uri al davant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)