Territorial

Futbol

Tercera divisió

Una jornada feta a mida

3a divisió. El Terrassa va aprofitar els empats de tots els seus rivals directes després de superar el Santfeliuenc en un partit que es va complicar amb l’expulsió de Pallàs en el minut 28

A un Terrassa irregular al llarg de tot el curs, les tres derrotes seguides durant el mes de gener haurien pogut crear-li dubtes de cara a l’objectiu de situar-se, a final d’any, entre els quatre primers classificats. Però els de Cristian Garcia s’han recuperat bé i diumenge van sumar un d’aquells triomfs que fan creure en l’equip: en primer lloc, perquè els altres resultats van acompanyar i ara el Terrassa és cinquè amb els mateixos punts que el Sant Andreu, quart classificat, i en segon lloc, perquè contra el Santfeliuenc els egarencs van saber aguantar més d’una hora en inferioritat i fent una cosa que no estan gaire acostumats a fer: córrer darrere la pilota.

“Quan ens vam quedar amb deu, ells van fer un pas endavant i defensivament vam haver de fer un gran esforç. Però la filosofia sempre és la mateixa i quan teníem la pilota vam intentar mantenir-la”, reconeix el màxim golejador dels vallesans i autor de l’1-0, Raúl Torres. “El compromís dels jugadors ha estat clau. Som un equip solidari i capaç de defensar durant 45 minuts. Hem demostrat un gran orgull”, va dir el tècnic, Cristian Garcia, en la roda de premsa posterior al partit.

I és que el Terrassa va demostrar que va per feina i que, mentalment, és capaç de superar qualsevol obstacle que se li posi al davant. “Sabem que és una lliga molt competitiva, però nosaltres volem lluitar fins al final. Som un equip jove amb molta il·lusió i estem demostrant que fent un futbol atractiu també es pot estar a dalt”, conclou Torres.

LA FRASE

Som un equip jove i amb il·lusió i volem demostrar que fent un futbol atractiu es pot estar a dalt
Raúl Torres
davanter del terrassa

A TOCAR

El Terrassa fa quatre jornades que no perd i està empatat amb el quart classificat

Un mes clau per a les aspiracions de ‘play-off’

El Terrassa afrontarà en les pròximes setmanes quatre duels consecutius contra equips de la zona alta –la Pobla de Mafumet, l’Espanyol B, l’Ascó i el Sant Andreu– que determinaran, en bona mesura, les aspiracions del conjunt egarenc. Els números del Terrassa contra els rivals directes, però, no són gens esperançadors, un problema que ja arrossega del curs passat.

La temporada passada els egarencs van sumar només 14 dels 42 punts (33,3%) contra els vuit primers classificats, mentre que enguany el percentatge encara és pitjor: 4 punts de 24 (16,6%). “Ens està costant molt sumar contra els equips de la zona alta. Ara ens arriba el ‘Tourmalet’, però tal com està la lliga, passi el que passi, encara quedaran molts enfrontaments directes”, assenyalava el tècnic, que procurava rebaixar la pressió que afrontaran en aquests partits. Per altra banda, però, contra els quinze equips que té el Terrassa per sota en la taula, els vallesans només han perdut un dels 21 partits disputats (44 punts de 63).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)