3a divisió FEF

futbol

3a divisió

El Terrassa renova Cristian García fins al 2019

3a divisió. El conjunt vallesà manté la confiança en l’exjugador i li amplia una temporada més el contracte

El Terrassa està decidit a convertir Cristian García en l’eix central del seu projecte. El club vallesà va anunciar ahir l’ampliació del contracte del tècnic per a un any més, fins al 30 de juny del 2019. L’anunci, que confirma la bona sintonia i relació entre la junta directiva i el tècnic, arriba poc més d’un any després que –el 15 de gener del 2017– Cristian es fes una ruptura del lligament encreuat anterior del genoll dret que el va obligar a passar pel quiròfan i a anticipar la retirada.

Cristian es va fer càrrec de la banqueta egarenca l’estiu passat, un cop va penjar les botes, i va assumir alhora la funció de director esportiu, fet que li ha permès configurar una plantilla a mida. La seva renovació permetrà agilitzar la planificació per al curs vinent, però abans encara caldrà esperar a veure com es resol l’actual. Amb el Terrassa empatat a punts amb el quart classificat, l’equip manté intactes les possibilitats de promoció d’ascens a segona B.

L’entrenador ha dirigit fins a 30 partits oficials, 27 de lliga i tres de copa Catalunya. El seu balanç és de 14 victòries, 10 empats i 6 derrotes, amb uns registres de 49 gols a favor i 30 en contra. El principal segell del tècnic, però, és el seu marcat estil de joc: ha apostat per un conjunt atrevit en el plantejament, ofensiu, i en aspectes com la sortida de pilota des del darrere. El seu repte, ajudar a fer pujar l’equip com ja va fer en l’etapa com a jugador.

PRIMER CURS

30
partits oficials
ha estat Cristian Garcia al capdavant del Terrassa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)